Palermo Son Dakika Golüyle İpten Döndü!

Gecenin son maçında Kurtbasan Fc ile Palermo Takımları karşı karşıya gelirken büyü çekişme içinde geçen maçtan kazanan çıkmadı ve 3 3 lük skorla takımlar puanları paylaştı.

Maçın ilk bölümleri büyük çekişme içinde geçerken devrenin sonlarına kadar 0 0 giden maç şans golüyle Palermo’yu öne geçirdi. 2. yarıda 2-0 lık skoru yakalayan Palermo takımı son bölümde skor avantajını koruyamayınca 3 2 yenik duruma düştü fakat uzatmalarda gecenin yıldızı Murat’ın frikik golüyle 1 puanı son dakika kurtardı.
Palermo takımı 2 gün önce maç yapmış olmanın da verdiği yorgunlukla bu akşam istediği oyunu sahaya yansıtamazken özellikle ilk yarıda çok tutuk bir oyun sergiledi. Pozisyon bulmakta zorlanan, bulduğu pozisyonları gole çevirmekte ciddi sıkıntılar yaşayan ekip önceki maçlardan uzak bir performans sergiledi. Savunmada da zaman zaman zor anlar yaşayan Palermo takımının ilk yarıda şans yanındaydı ama 2. yarıda özellikle 2. golden sonra vites düşürmeleri galibiyeti kaçırmalarına sebep oldu.
Kurtbasan City takımı ise 1 haftalık aranın ardından lige iyi bir dönüş yaparken istekli başladığı maçta skor üretemeyince skor avantajını eline alamadı. Aslında pozisyonlar da bulmasına rağmen tek eksik son vuruşlardı. 2. yarıda Ozan’ın sakatlanmasıyla oyuna dahil olan Haşim savunmayı toparlanıp Erdoğan’ı da ileri uca gönderince goller gelmeye başladı ve bitime 2 dakika kala öne geçmeyi de başardılar. Son dakikadaki frikik golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalsalar da yenik durumdan iyi bir dönüş yaptılar ve sahadan eli boş ayrılmamış oldular diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
Tartışmasız attığı 3 golle gecenin adamı olan Murat son dakika frikik golü ile Palermo’yu ipten alan isim olurken performansıyla alkış aldı.
Kurtbasan City takımında ise 2. yarıda ileri geçen Erdoğan attığı 2 golle alınan puanda büyük pay sahibiydi.
Maçın Adamı: Murat
Maçın Gümüş Adamı: Erdoğan
Maçın Kalecisi: Güray
Maçın Defansı: Kudret
Maçın Ortasahası: Hüseyin
Maçın Forveti: Murat
Maçın Golü: Erdoğan
Maçın Centilmeni: Kudret