Nefis Maçta Kazanan Filistin!

Günün ilk maçında Filistin ile Terminal takımları karşı karşıya geldi. İlk yarıda öne geçen Filistin takımı skoru koruyamayınca ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı Filistin takımının genç oyuncusu Seyit hat-trick yaparak maçın skorunu 4-2 Filistin Lehine belirledi.
Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Filistin takımı ilerleyen dakikalarda hücumsal bir görüntü sergiledi. 4.dakikada öne geçen ekip skoru koruyamayasa da 2.yarı çok iyi bir oyun ortaya koyarak zorlu maçı 4-2 kazanmasını bildi. Ömer kalede güzel kurtarışlara imza atarken maç boyunca takımını kalesinden yönlendirerek takımına yardımcı olması takımının oyununa olumlu yansıdı. Volkan savunmada etten bir duvar örerek Terminal takımına fazla pozisyon şansı vermedi. Soğukkanlılığı ile dikkat çeken Volkan takımının savunmasını toparlayan isimdi. İleride görev alan Seyit ilk yarıda bekleneni veremese de 2.yarı maçı kopartan isimdi. Bitiriciliği ve hızı çok iyi olan Seyit galibiyeti takımına hediye etti diyebiliriz. Takım olarak bugün çok fazla gol pozisyonu harcayan Filistin takımı sonra ki maçlarda aynı şekilde gol kaçırmaya devam ederler ise büyük sıkıntılar yaşayabilirler.
Kaybetme Faktörleri
Maça iyi bir başlangıç yapan Terminal takımı hiç beklemedikleri bir anda kalelerinde gol görse de hemen toparlanarak skoru eşitlediler. 2.yarı savunmada çok fazla açıklar veren ekip Seyidi durdurmayı başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Umut kalede elinden geleni yapsa da savunma dağılınca yapabilecek fazla bir şeyi kalmadı. Savunma olarak ilk yarıda iyi olan ekip 2.yarı çok farklı bir görüntü çizdi ve çok fazla açıklar verdi. Rahmi savunmada ilk yarı çok fazla efor sarf edince 2.yarı sahada adeta yokları oynadı. Mehmet takımının en dikkat çeken ismiydi. Topu sağına çekmede çok başarılı olan isim direkler ve kaleci Ömer’i geçmeyi bir türlü başaramadı. İleride görev alan Murat ileride istediği toplarla buluşamasa da zaman zaman güzel pozisyonlar yakaladı. Fakat bunları gole çevirmede becerikli olamayınca skora etki edemedi. Takım olarak ilk yarı iyi bir görüntü çizen ekip 2.yarı birbirlerinden kopuk bir görüntü çizince yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Seyid
Maçın Gümüş Adamı:Volkan
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Defansı:Volkan
Maçın Ortasahası:Kerem
Maçın Forveti: Seyid
Maçın Golü:Rahmi
Maçın Centilmeni: Şenol