Palermo Rakip Tanımıyor!

Gecenin son maçında Palermo ile Kaos takımları karşı karşıya gelirken kazanan taraf tecrübesiyle Palermo takımı oldu ve yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Aslında bugün takımda eksik oyuncular vardı fakat dahası takım oyununu sahaya hiç yansıtamadılar ve isteksiz bir oyun sergilediler diyebiliriz. Hücum anlamında da vasat bir oyun sergileyen ekip bireysel performanslarla ayakta durmaya çalıştı ve tecrübesiyle maçı kazanmasını bildi. Futbol geçer not almasa da bireysel performanslar bugün ön plana çıkarken tıkanan kilitlenen oyunda Adem attığı gollerle takımını ayağa kaldıran isim oldu. Murat attığı 3 golle skora büyük katkı sağlasa da çok net pozisyonlardan sonuç alamazken Adem’le birlikte geceye damgasını vuran isim savunmanın bel kemiği Kadir oldu ki takım performans anlamında çok düşük bir görüntü sergileyip oyun kurmakta zorlansa da Kadir savunmada kritik müdahalelerle top kazanıp bu topları rakip kale ağzına kadar götürüp takımını pozisyonlara soktu, maçı da bir golle tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Kaos takımı maça aslında iyi başlasa da pozisyon anlamında yetersiz kaldılar ve skor üretmekte zorlanınca sahadan puansız ayrıldılar. İyi mücadele eden genç ekip savunmada iyi bir görüntü sergilerken 2. yarıda goller de bulmasına karşın form eksikliğinden de dolayı rakiplerine diş geçiremediler. Tabi rakibin etkili gol silahlarının da olması kalelerinde çok gol görmelerine sebep olurken ilk yarıda oynadıkları futbol mağlubiyeti hak edecek bir oyun değildi fakat 2. yarıda oyundan düştüler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.
Maçın Adamı: Adem
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Güray
Maçın Defansı: Kadir
Maçın Ortasahası: Murat
Maçın Forveti: Adem
Maçın Golü: Halil
Maçın Centilmeni:Kudret