Filistin Rovers İle Mezunglahbach Yenişemedi!

Günün ilk maçında Filistin Rovers ile Mezunglahbach takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli bir başlangıç yaparken ilk yarı karşılıklı goller ile başladı. İlk yarının sonlarına doğru Çağatay güzel bir kafa golü ile Filistin takımını maçta 2.kez öne geçirmeyi başardı ve ilk yarı 2-1 Filistin takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya Mezunglahbach takımı baskılı bir başlangıç yapsa da bir türlü aradığı golü bulamıyordu. Filistin takımı ise kontra ataklar ile gol arasa da girdiği pozisyonlarda skoru arttırmayı başaramayan Filistin takımı bunun bedelini ağır ödedi. Son dakikalarda Mezunglahbach takımı Ömer ile beraberlik golünü buldu ve maç 2-2 beraberlik ile sonuçlandı.

Filistin Rovers
Maça kontrollü bir başlangıç yapan Filistin Rovers takımı erken bir gol ile öne geçmeyi başarsa da kalesinde golü görerek skora tekrar eşitlik geldi. Filistin takımı ilk yarıyı 1 fark ile önde tamamlamayı başarırken 2.yarı skora yönelik bir oyun sergileyen Filistin takımı skoru korumayı başaramadı ve maç 2-2 skorla beraberlik ile sonuçlandı. Kalede görev alan Eren kurtarışları ile takımını önde tutmayı başarırken refleksleri ile çıkarılması çok zor pozisyonlarda golü engellemeyi başardı. Fakat son dakikalarda rakibin yoğun baskısı altında savunmanın da açıklar vermesi ile yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok uyumlu olan Filistin takımında Ömer savunmanın bel kemiğiydi, rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Ömer maç boyunca takımını da yönlendirerek arkadaşlarını rahatlattı. İleride gol yollarında kısır bir maç çıkaran ekip rakibine göre ilk yarı daha fazla pozisyona girerken 2.yara daha az pozisyona girdi ve bunları gole çevirmeyi başaramadı. Okan takımının ataklarını şekillendirirken tekniği ve hızı ile göz doldurdu, savunmaya da yardım eden Okan oldukça efektifti. İleri uçta görev alan Çağatay ise kafa golü ile takımını öne geçirmeyi başarırken genel olarak istediği toplar ile buluşamadı. Maçı uzun bir süre önde götüren ekip skoru korumayı başaramayınca maçtan beraberlik ile ayrıldılar.

Mezunglahbach
Maça temkinli başlamalarına rağmen geriye düşen ekip beraberliği sağlasa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıya rakibi boğan bir baskı ile başlayan ekip uzun bir süre maçı geride götürseler de son dakika golü ile beraberliği kurtardılar. Kalede görev alan Kenan muazzam bir maç çıkarırken kurtarışları ile farkın açılmasını engelledi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Berat savunmada çakılı kalan isimdi. İlk dakikadan itibaren savunmasını terk etmeyen Berat müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesti. İleride bir çok gol pozisyonunu giren ekip rakip kaleci Enes’i geçmekte zorlandı. Takımının ilk golüne imza atan Cihan maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girerek yıldızlaşırken bir türlü son vuruşu yapamadı. Son dakika golü ile beraberliği kurtaran Ömer ise maç boyunca golü koklarken uzaktan attığı şutlar ile etkili oldu ve son dakika golüyle yenilgiyi engelledi. Takımının yıldızlarından olan Enes ise muazzam bir maç çıkarırken takımının ataklarını çok iyi şekillendirdi. Zarif hareketleri ile dikkat çeken Enes asistleri ile dikkat çekti. Oyun disiplininden bir dakika olsun çıkmayan ekip beraberliği kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Eren
Maçın Gümüş Adamı:Enes
Maçın Golü:Çağatay
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Berat
Maçın Orta sahası:Enes
Maçın Forveti:Çağatay
Maçın Centilmeni:Ömer (Filistin Rovers)