Palermo Ezeli Rakibini Gole Boğdu!

Günün 2.maçında Palermo ile Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya gelirken Palermo takımı maça çok istekli başladı. Furkan ile açılışı yapan ekip ilk yarı temkinli bir oyun sahaya yansıtırken Kayadibi takımı ise ilk yarı savunmayı elden bırakmadan goller arasa da aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 3-0 Palermo takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya baskılı başlayan Kayadibi takımı risk alırken savunmada çok fazla açık verdi. Maçın kontrolünü dakikalar ilerledikçe iyice eline alan Palermo takımı art arda goller ile farka giderken maçı 10-0 gibi farklı bir skor ile Palermo takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Palermo takımı ilk dakikalarda öne geçmeyi başarırken ilk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tuttu ve ilk yarıyı 3-0 önde tamamlarken 2.yarı adeta tek kale oynadıkları maçı 10-0 kazanmayı başardılar. Kalede görev alan Güray kalesinde devleşirken kalesini gole kapatmayı başardı. Kurtarışları ve refleksleri ile dikkat çeken Güray play-of’lar öncesi takım arkadaşlarına güven verdi. Savunmada çok uyumlu olan Palermo takımında Kadir hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekerken zaman zaman ileriye çıkarak ataklara da katıldı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Hüseyin  takımının ataklarını şekillendirirken attığı akıl dolu paslar ile takım arkadaşlarını beslerken, Olcay ise maçın son anlarında uzaktan attığı şutlar ile farkı açan kişiydi. Maçın yıldızı olan Furkan ise bitiriciliği ve klas golleri ile fark yaratırken hızı ile rakiplerini çok kolay geçti. Attığı şık vole golü ile ayakta alkışlanan Furkan çok iyiydi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutan Palermo takımı Play-of’lar öncesi ter attı.

Kaybetme Faktörleri

Maça adeta geride başlayan ekip ilk yarı zaman zaman etkili olsa da golü bulamadı ve ilk yarıyı 3-0 geride tamamladı. 2.yarının başında yediği gol ile iyice oyundan düşen Kayadibi takımı maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Eray kalesinde bir çok gol görse de bir o kadar pozisyonda da güzel kurtarışlara imza attı. Savunmada çok çabuk dağılan Kayadibi Gençlik takımında Enes savunmada çok kolay geçilirken arkasında çok fazla açık alan bıraktı. İleride bir türlü sonuca gidemeyen ekip maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girerken son dokunuşu yapamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Bahadır takımının orta sahasını toparlamaya çalışsa da arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamazken Atahan ise bir çok gol pozisyonunu hoyratça harcadı. İlk yarı maça tutunmayı başaran ekip aradığı golü bir türlü bulamayınca oyundan koptu ve farklı mağlup oldu.

Maçın Adamı:Furkan
Maçın Gümüş Adamı:Olcay
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Olcay
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Centilmeni:Bahadır