Palermo Çok Rahat!

Salı gecesi ilk maçta Palermo ile ligin yeni ekibi Çalı City takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Palermo maçı ilk yarıdan kopardı ve sahadan 16 2 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.
Kazanma Faktörleri:
Rakibin tecrübesiz olmasını iyi değerlendiren ekip lig tecrübesi ve hücum silahlarıyla maç başından sonuna oyun kontrolünü elinden bırakmazken sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldı. Rakibin peş peşe gelen goller sonucu oyundan düşmesiyle pozisyon ve skor anlamında hiç zorluk çekmeyen ekip haftayı galibiyetle kapatıp zirve yarışını sürdürdü. Adem kaçırdığı net pozisyonlara rağmen attığı 6 golle geceye damgasını vuran isim olurken Kadir de son bölümlerde hücuma destek vererek 4 gole imza attı, gecenin bir diğer yıldızı da ilk yarıdaki golleriyle Metehan oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Çalı City lige yeni katılan bir çok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşarken hücum hattında etkili olamayınca skor üretemediler ve rakibin etkili ataklarına karşı koyamayınca sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Orta alanda etkili silahları olsa da iyi bir forvet yokluğu hisseden ekip açılan farkla oyundan düşünce açılan farka dur diyemediler ve hiç de ummadıkları bir skorla sahadan mağlup ayrıldılar. Yapılacak 1 2 olumlu takviye ile üst sıralara yükselebileceğini düşündüğümüz ekipte golle imza atan isim tecrübeli oyuncu Doğan oldu ve geceyi 2 golle tamamladı. Kaleci Salih dünyaları çıkarmasına rağmen açılan farkı önleyemedi.
Maçın Adamı: Adem
Maçın Gümüş Adamı: Metehan
Maçın Kalecisi: Güray
Maçın Defansı: Kadir
Maçın Ortasahası : Metehan
Maçın Forveti: Adem
Maçın Golü: Metehan
Maçın Centilmeni: Doğan