Gol Düellosundan Galip Çıkmadı!

Günün 2.maçında Ayaz Ticaret ile Alacaat takımları karşı karşıya geldi. Maça Alacaat takımı hızlı bir başlangıç yaparken 15.dakikada 4-1 öne geçmeyi başardı. Ayaz Ticaret ilk yarı Seyit ile karşılık verirken ilk yarı 4-2 Alacaat takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı Alacaat takımı skora yönelik bir oyun sergiledi ve savunmada kaldı. Ayaz Ticaret ise bunu çok iyi değerlendirdi ve Alacaat takımının kalesini baskı altına aldı ve maçın bitimine 5 dakika kala öne geçmeyi başardı. Alacaat takımı ise maçın genelini önde götürmeyi başarırken son dakikalarda geri düşmesine rağmen son dakikada bulduğu gol ile beraberliği kurtardı ve maç 5-5 beraberlik ile sonuçlandı.

Alacaat

Maça çok iyi bir giriş yapan ekip ilk yarıyı 4-2 önde tamamlamayı başarırken 2.yarı rehavete kapılınca geriye düşse de beraberliği kurtarmayı başardı. Kalede görev alan Mücahit kalesinde bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde savunmasının hataları çok büyüktü. Savunmada çok çabuk rehavete kapılan ekipte Emre Aşık savunmanın bel kemiğiydi. Kafa toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Emre Aşık maçın en çok top kesen isimlerinden biriydi. İleride uzaktan şutlarla etkili olan ekipte Sinan takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Çok etkili bir maç çıkaran Sinan takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. İleri uçta görev alan ve maçın Yıldızı olan Ali Rıza ise bitiriciliğiyle dikkat çekerken son dakikada bulduğu gol ile maçın kaderini belirleyen isimdi. Performansı ile büyük beğeni toplayan Ali Rıza uzaktan attığı şutlar ile rakip kaleciyi maç boyunca zorladı. İlk yarı bir ara 4-1 öne geçmeyi başaran ekip rehavete kapılınca geriye düşse de beraberliği kurtardı.

Ayaz Ticaret 

Maça kalelerinde art arda goller görerek başlayan ekip ilk yarıyı 4-2 geride tamamlarken 2.yarı çok iyi bir reaksiyon gösterdi ve maçın son 5 dakikasına girilirken öne geçmeyi başarsa da son dakikada kalesinde ki gole engel olamayınca beraberliğe boyun eğdiler. Kalede görev alan Fırat fiziğine rağmen kalede güven vermezken aut vuruşlarındaki hataları nedeniyle takımını zor durumda bıraktı. Savunmada ilk yarı dağınık bir görüntü çizen ekip 2.yarı açık vermezken Hamza savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen  Hamza takımının savunmasını toparlarken takım arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekipte Osman takımını maestro gibi yönetirken tekniği ve şık hareketleri ile dikkat çekti. Seyit ise ileri uçta görev alırken ilk yarıda bulduğu goller ile takımının umutlarını taze tuttu 2.yarı ise asistleri ile takımını öne geçirmeyi başaran Seyit performansı ile takımının en iyisiydi.

Maçın Adamı:Ali Rıza                      
Maçın Gümüş Adamı: Seyit
Maçın Golü:Ali Rıza
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Defansı:Emre Aşık
Maçın Ortasahası:Seyit
Maçın Forveti:Ali Rıza
Maçın Centilmeni:Kerem