Özkürtün Rövanşı Aldı!

Gecenin son maçında Özkürtün Gençlik ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken Play Off tadında geçen maçta kazanan 2 1 lik skorla Özkürtün Gençlik takımı oldu ve yükselişini sürdürerek 8. sıraya kadar yükseldi.
Kazanma Faktörleri:
Özkürtün Gençlik takımı maça iyi başlarken baskılı bir oyun sergileyen ekip yenik duruma düşmesine rağmen ilk yarıda skoru 2 1 e getirmesini bildi. 2. yarıda da iyi mücadele eden ekip sahadan 2 1 lik skorla galip ayrılıp hem rakibinden rövanşı aldı hem de play off ların yaklaştığı bu dönemde büyük moral buldu. Özellikle 2. yarıda oyun disiplininden hiç kopmayan ekip rakip kalede etkili ataklar yapsa da çerçeveyi bulmakta zorlanırken skor üretemeseler de skor avantajını korudular ve 4 puanı ceplerine koydular. İyi savunma yapan ekip rakibe çok da pozisyon vermezken savunmadan hücum hattına da sürekli destek verdiler. Onur bugün sahanın en çok koşan isimlerinden olurken Birol da skor üretemese de ileri uçta çok istekliydi, rakip savunmayı en çok zorlayan isim oldu. Dursun tecrübesiyle yine savunmasını çok yönlendirirken Kerim orta alandaki istekli oyununu 1 gol ile süsledi.
Kaybetme Faktörleri:
Palermo takımı aslında bir önceki kazandıkları Özkürtün maçına bakışla daha da isteklilerdi, daha fazla pozisyon buldular fakat geçen maç buldukları pozisyonları değerlendirmişlerdi, bu maçta skor üretmekte zorlanınca sahadan mağlup ayrıldılar. Aslında kalelerinde ciddi tehlikeler yaşamalarına rağmen bunları başarıyla savunan ekip rakip kalede net pozisyon bulmakta zorlandılar, 2. yarıda Metehan’ın içeri çevirdiği topa kimse dokunamayınca beraberlik şansını yitirdiler. Özellikle uzun top oynadıkları bölümde rakibe üstünlük kuramayan ekip uzaktan şutlarla da aradıkları gol şanslarını çok değerlendiremediler. Hüseyin Metehan Murat üçlüsü ileri uçta istekli bir oyun sergileseler de bal yapamayan arı gibilerdi, skor üretememeleri maçı kazanamamalarına sebep oldu. Kaleci Eren etkili kurtarışlarıyla kalesinde güven verirken takımını maç boyunca ayakta tuttu.
Maçın Adamı: Kerim
Maçın Gümüş Adamı: Birol
Maçın Kalecisi: Mutlu
Maçın Defansı: Onur
Maçın Ortasahası : Kerim
Maçın Forveti: Birol
Maçın Golü: Kerim
Maçın Centilmeni: Hüseyin