Özkürtün Gençlik Zorlansa da Galip

Günün 2.maçında Özkürtün Gençlik takımı ile Çernobil takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken ilk yarıda kıran kırana geçen bir mücadele vardı ve ilk yarı karşılıklı goller neticesinde 2-2 bitti. 2.yarıya maça ağırlığını koyan Özkürtün takımı art arda goller ile farkı açarken Çernobil takımı Özkürtün takımına ayak uyduramayınca oyundan düştü ve Özkürtün takımı maçı 7-4 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili bir giriş yapan Özkürtün Gençlik takımı ilk yarı öne geçse de ilk yarı beraberlik ile sonuçlanırken 2.yarı rakibin oyundan düşmesi ile oyuna ağırlığını koyan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Cengiz çok iyi bir maç çıkarırken yaptığı kritik kurtarışlar ile takımını önde tuttu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte takımının en büyük oyuncusu olan Dursun olgunluğu ile takımına seviye atlatırken savunmayı toparlayan isimdi. İleride Serdar takımının ataklarını yönlendirirken attığı kritik paslar ile kilidi açan isimdi. Forvette görev alan Birol sahanın en skorer oyuncusu olurken bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile fark yarattı. İlk yarı zorlanan ekip 2.yarı etkili oyunu ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça istekli başlayan ekip ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başarırken 2.yarı rakibin genç olması nedeniyle rakibe ayak uyduramayan ekip yenilgiye boyun eğdi. Kalede Servetin yokluğunda kaleyi Mustafa korurken Mustafa kalede beklenen performansı gösteremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Savunmada görev alan Hasan savunmada çok ağır kalırken çok kolay geçildi. Savunmayı toparlayan isim ise Ömer olurken 2.yarı yorulan Ömer oyundan düşünce Çernobil takımının da savunması oyundan düştü. İleride zaman zaman etkili olan ekipte Naim istediği toplar ile buluşamazken, Enes ise takımının en efektif ismiydi. Çok fazla efor sarf eden Enes elinden geleni yapsa da mağlubiyeti engelleyemedi. Rakibine göre yaş ortalaması olarak oldukça büyük olan Çernobil takımı bunun dezavantajını 2.yarı yorularak yaşadı ve maçı kaybetti.

Maçın Adamı:Birol
Maçın Gümüş Adamı:Serdar
Maçın Golü:Birol
Maçın Kalecisi:Cengiz
Maçın Savunması:Dursun
Maçın Orta sahası:Serdar
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Naim