Özkürtün Gençlik, Seriye Bağladı!

Günün son maçında Özkürtün Gençlik ile Lanlorenzo takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken Lanlorenzo takımı erken bulduğu gol ile öne geçerken skoru korumaya yönelik bir oyun sergileyince Özkürtün Gençlik takımı baskısını arttırdı ve art arda bulduğu goller ile öne geçti ve ilk yarıyı Özkürtün Gençlik takımı 3-1 önde tamamladı. 2.yarı farkı azaltmak için risk alan Lanlorenzo takımı savunmayı boşlayınca Özkürtün Gençlik takımı bu açıkları çok iyi değerlendirdi ve farkı açarak maçı 8-1 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde beklemedikleri bir gol görerek geride başlayan Özkürtün Gençlik takımı oyun disiplininden kopmayarak oyunun kontrolünü eline aldı ve ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı kalesini gole kapatarak farkı açmaya devam eden ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Cengiz, Özkürtün Gençlik takımının kalesini ilk defa bu maçta korurken kurtarışları ile takımını sırtladı. Oldukça çevik olan başarılı eldiven performansı ile büyük beğeni topladı. Takımın en hırslı ismi olan Onur takımının motivasyonunu arttırmak için kendini çabalarken takımı geriye düştüğünde sazı eline alarak takımını öne geçirdi. Dursun her zaman ki gibi takım arkadaşlarını yönlendirdi. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Serdar uzun bir aradan sonra sahaya çıkarken takımının maestrosu gibiydi. Takımının her atağında top ayağına gelen Serdar bu topları çok iyi değerlendirdi. Maçın yıldızı olan kişi ise Birol’du. Bitmek bilmeyen enerjisi ile sahada basmadık yer bırakmayan Birol golü adeta kokluyordu. Çok iyi pozisyon alan Birol hızı ve tekniği ile rakiplerini çok kolay egale ederken bitiriciliği ile maçın fişini çekerek takımını galibiyete taşıdı. Maça ısınamadan geriye düşen ekip sonrasında oyunun kontrolünü eline alarak maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça tam istedikleri şekilde başlayan Lanlorenzo takımı kontra ataktan bulduğu gol ile öne geçmeyi başarırken sonrasında skoru korumak için geriye yaslanınca kalesinde çok fazla gol pozisyonu gördü ve ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı beraberliği yakalamak için risk alan ekip savunmayı 2.plana atınca çok fazla açık verdi ve art arda yediği goller ile maçı farklı bir skor ile kaybetti. Oyunu genel olarak kendi yarı sahasında kabul eden Lanlorenzo takımında Mustafa kalesinde korkusuzca müdahalelerde bulunurken takımının savunması çok dağınıktı. Uyumları çok kötü olan ekipte Alihan savunmada genel olarak yalnız kalırken elinden geleni yapsa da 2.yarı yorulduğu için oyundan düştü. İleride bir türlü dikiş tutturamayan ekipte Alper takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken takım arkadaşlarını maç boyunca beslese de takım arkadaşlarından beklediği dönütü alamadı. Takımının tek golüne imza atan Mesut ileride istediği toplarla buluşamazken girdiği pozisyonlarda da rakip kaleciyi geçmekte zorlandı. Gol yollarında sıkıntı yaşayan ekip gol bulamadığı için oyundan düşünce yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Birol
Maçın Gümüş Adamı:Onur
Maçın Golü:Birol
Maçın Kalecisi:Cengiz
Maçın Savunması:Onur
Maçın Orta sahası:Serdar
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Alper