Özkürtün Gençlik Emin Adımlarla!

Gecenin ilk maçında Özkürtün Gençlik ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Özkürtün Gençlik takımı ilk yarıda 4 0 öne geçti ve maç bir ara 4 3 e gelse de maçtan 6 3 lük skorla galip ayrılıp 4 puanı ceplerine koydular.
Kazanma Faktörleri:
Sahanın her bölgesinde çok koşan ekip baskılı oyunuyla maçın başlarında önemli bir skor avantajı yakaladı. Skor avantajına rağmen tempo düşürmeyen ekip farkı açmakta zorlanınca 2. yarıda fark 1 e kadar indi. Buna rağmen son dakikalarda farkı yeniden açan ekip sahadan rahat bir skorla galip ayrıldı. Genç ve dinamik bir takım olmalarıyla rakibi oldukça zorlayan ekip sahadan haklı bir galibiyetle ayrılırken Birol attığı 3 golle takımını sırtlayan isim olurken Samet de 2 golüyle takımın bir diğer skorer ismi oldu, Kaleci Mutlu ise kurtarışlarıyla takımını sırtladı.
Kaybetme Faktörleri:
Cska Filistin takımı maça çok kötü başlarken özellikle savunmada çok vasattılar ve rakibin ataklarına dur diyemediler. Hücumda da etkili olamayan ekip 2. yarıda farkı 1 e kadar indirse de maçın kırılma anında kaçırdıkları golle maça denge getirme şansını değerlendiremediler, sonra da açılan farkı önleyemediler. Özellik bariz bir şekilde golcü eksikliği hisseden ekip Master Cup yarı final öncesi sos verirken bugün sahadan puanla ayrılmayı haketmediler, mağlubiyet olağan bir sonuçtu.
Maçın Adamı: Birol
Maçın Gümüş Adamı: Samet
Maçın Kalecisi: Mutlu
Maçın Defansı: Onur
Maçın Ortasahası: Kerim
Maçın Forveti: Birol
Maçın Golü: Birol
Maçın Centilmeni: Okan