Özkürtün Gençlik Kazanmayı Hatırladı!

Günün ilk maçında Özkürtün Gençlik ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya geldi. Maça çok atak başlayan Özkürtün takımı Birol ile açılışı erken yaparken Alkolik Bilbao takımı daha ilk golün şokunu üstünden atamadan Birol bir gol daha buldu ve farkı 2’ye çıkardı. Bu golden sonra biraz toparlayan Bilbao Doğan ile farkı 1’e indirirken Özkürtün takımından Onur çok şık bir gol ile farkı tekrar 2’ye çıkardı. İlk yarının son anlarında 2 ekipte kontrollü bir oyun sergilerken son dakikalarda Özkürtün takımı 2 gol daha buldu ve ilk yarıyı Özkürtün Gençlik takımı 5-1 önde tamamladı. 2.yarıya Mehmet’in bulduğu şık gol ile başlayan Özkürtün Gençlik takımı rakibine fazla pozisyon vermeyerek maçı 10-2 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça çok istekli başlayan ekip Birol ile açılışı erken yaparken 5.dakikada 2-0 öndeydi. Kalesinde 1 gol görse de çok iyi bir reaksiyon gösteren ekip ilk yarıda bulduğu goller ile maçı ilk yarıdan kopardı ve ilk yarıyı 5-1 önde tamamladı. 2.yarıya Mehmet’in çok şık golü ile başlayan ekip 2.yarıda çok rahat bir oyun ortaya koydu ve maçı 10-2 gibi farklı bir skor ile kazandı. Kalede görev alan Cengiz çok iyi bir maç çıkarırken refleksleri ve şık kurtarışları ile takımını ayakta tuttu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Onur maç boyunca savunmasını terk etmezken savunmanın bel kemiğiydi ve rakibin çoğu pozisyonuna ayak koydu. İleride tıkır tıkır işleyen bir hücum hattına sahip olan ekipte Kerim hızı ve tekniği ile rakiplerini çok kolay geçerken Mehmet ise uzaktan attığı şutlar ile etkili oldu. Maçın yıldızı olan Birol ise mükemmel bir maç çıkarırken sahanın en iyisiydi. Bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile golü koklayan Birol maçı koparan isimdi. Takım olarak çok disiplinli bir oyun sahaya yansıtan Özkürtün Gençlik takımı maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça istekli başlamalarına rağmen rakip oyuncuları durdurmakta zorlanan ekip 5.dakikada 2-0 geriye düşerken Doğan ile farkı 1’e indirerek umutlansa da bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamayınca ilk yarıyı 5-1 geride tamamladılar. 2.yarı da 5 gol yiyen ekip 1’de gol atarken maçı 10-2 kaybettiler. Kalede görev alan Aydın maç boyunca çok fazla kurtarışa imza atarken önünde oynayan arkadaşları çok dağınık bir görüntü çizince yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan Alkolik Bilbao takımında Sedat rakiplerine tekte girerken çok kolay geçildi. Umut ise savunmadan ileriye çıkarken çok fazla pas hatası yaptı. İleride bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan ekipte Doğan takımını umutlandıran gole imza atarken çok fazla gol pozisyonunu harcadı. Mert ise ayağında topu çok fazla ezerken bulduğu gol dışında sahada yok gibiydi. Takım olarak çok dağınık bir görüntü çizen genç ekip farklı mağlubiyete boyun eğdi.

Maçın Adamı:Birol
Maçın Gümüş Adamı:Mehmet
Maçın Golü:Onur
Maçın Kalecisi:Cengiz
Maçın Savunması:Onur
Maçın Orta sahası:Mehmet
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Sedat