Atmosfer Medya Yenilgisiz Takımı Farklı Yendi…

Günün son maçında ligin yenilgisiz tek takımı olan Goriyana ile Atmosfer Medya takımları karşı karşıya geldi. Oldukça eksik bir kadro ile maça çıkan Goriyana takımı oyuna yavaş yavaş ısınırken, Atmosfer Medya takımı ise maça çok iyi bir giriş yaparken Tayfun ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı tek kale top oynayan Atmosfer Medya takımı ilk yarıyı 3-0 önde tamamlarken, 2.yarıya farkı azaltmak isteyen Goriyana takımı 4-0 geriye düştükten sonra Ercan ile golü bulan ekip umutlansa da Atmosfer Medya takımı oyun disiplininden bir an olsun kopmayınca maçı 6-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça çok istekli başlayan Atmosfer Medya takımı ilk dakikalarda kaptanı Tayfun ile öne geçmeyi başarırken rakibine kolay top çevirttirmeyerek maçın kontrolünü hep elinde tuttu, ilk yarı kalesini gole kapatmayı başaran ekip ilk yarıyı 3-0 önde tamamlarken 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşsa da oyun disiplininden kopmayarak maçı 6-1 kazandı. Kalede görev alan Emre mükemmel bir maç çıkarırken yaptığı kritik kurtarışlar ile takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Savunmada rakibe bir an olsun göz açtırmayan ekipte Serkan savunmanın bel kemiğiydi, maç boyunca savunmasını terk etmeyen Serkan rakibin çoğu pozisyonunu başlamadan bitirmeyi başardı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte, kaptan Tayfun takımının ataklarını yönlendiren isimdi, hızı ve oyun görüşü ile fark yaratan Tayfun takımının en iyilerindendi. İleri uçta görev alan Mücahit ise bitiriciliği ve pozisyon Bilgisi ile fark yaratırken girdiği gol pozisyonlarını çok iyi değerlendirdi ve Mücahit maçın yıldızıydı. Takım olarak bir an olsun oyun disiplininden kopmayan Atmosfer Medya takımı maçı 6-1 kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Uzun bir aradan sonra lige yeniden dönen Goriyana takımı eksik bir kadro ile maça çıksa da yenilgisiz bir takım olarak maçalara her zaman favori çıkan ekip ilk dakikalarda Tayfuna engel olamayınca ilk dakikalarda geriye düştü, ilerleyen dakikalarda cılız ataklarda gol arasalar da bir türlü sonuca gidemeyen ekip ilk yarıyı 3-0 geride tamamlarken 2.yarı buldukları gol ile umutlansa da maçı 6-1 kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Bilalcan kalesinde 6 gol görmüş olsa da bir çok pozisyonda çok iyi kurtarışlara imza attı. Savunmada oldukça dağınık bir görüntü çizen Goriyana takımında Oğuz savunmada en çok sırıtan isimdi, arkasında çok açık alan bırakan Oğuz yaptığı pas hataları ile takımını zor duruma soktu, ileride bir türlü rakip savunmayı geçmeyi başaramayan ekipte Yusuf ileri uçta görev alan kişiydi ve maçın genelinde rakip savunma arasında kayboldu. Ercan ise takımının tek golüne imza atarken takımını umutlandıran isimdi fakat Ercan’da attığı gol dışında sahada yok gibiydi. Çok fazla eksiği olan Goriyana takımı kadrosu oturmuş Atmosfer Medya takımı karşısında direnemedi.

Maçın Adamı:Mücahit
Maçın Gümüş Adamı:Tayfun
Maçın Golü:Mücahit
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Serkan
Maçın Orta sahası:Taytun
Maçın Forveti:Mücahit
Maçın Centilmeni:Bilalcan