Nefis Maçta Kazanan Yok!

Sadıçlar Fc ile Çernobil takımlarının mücadelesi kıran kırana geçerken maça hızlı başlayan Sadıçlar Fc olsa da Çernobil takımı maça tutundu ve iyi bir geri dönüşle sahadan 3 3 lük skorla ayrıldı.
Çernobil takımı maça iyi başlayamazken özellikle orta alanda Furkan’ın yokluğunu hissetti ve oyun kurmakta zorlandı. Düşük tempoda oynayan ekip pozisyon üretmekte zorlanırken Kaleci Servet’in olağanüstü performansıyla ayakta kaldı ve Mustafa’nın golcülüğü ile maça tutunup tecrübeli golcünün 3 golüyle skora denge getirmesini bildi. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip skor üretmekte zorlansa da 1 puan bu akşam kötü sayılmayacak bir puandı diyebiliriz. Mustafa son dakikada boş kaleye gol kaçırmış olsa da attığı 3 golle takımını maça ortak ett, Kaptan Ömer Faruk savunmada yine çok iyi bir maç çıkarırken bu akşam özellikle Arif yerinde hamleleriyle takımın iyilerindendi. kaleci Servet kariyer maçlarına bir yenisini eklerken olağanüstü kurtarışlarının yanısıra 2 de asistiyle gecenin adamı oldu.
Sadıçlar Fc takımı maça golle başlarken genel anlamda iyi bir maç çıkarmalarına karşın rakip kalecinin harika performansıyla skor üretmekte zorlandılar, iyi bir futbol oynadılar, son 10 dakikaya 3 1 önde girmelerine karşın skoru koruyamayan ekip son dakika golüyle maçı kaybedebilirlerdi fakat oynadıkları iyi futbolun karşılığını bir puanla aldılar, en az bu 1 puanı hak ettiler diyebiliriz. Emre golcülüğünü bu maçta da konuştururken iyi mücadelesini 2 golle süsledi, Ramazan da başarılı oyununu güzel bir frikik golü ile süsledi.
Maçın Adamı: Servet
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa
Maçın Kalecisi: Servet
Maçın Defansı: Ramazan
Maçın Ortasahası: Mustafa
Maçın Forveti: Emre
Maçın Centilmeni: Yusuf
Maçın Golü: Ramazan