Alkolik Bilbao’dan Tarihi Galibiyet!

Gecenin ilk maçında ligin yeni takımı Markob ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan Alkolik Bilbao takımı sahadan 17 4 lük skorla galip ayrıldı ve tarihinin en farklı galibiyetine imza attı.
Alkolik Bilbao takımı maça hızlı başlarken peş peşe gollerle maçı ilk yarıdan kopardılar. 2. Yarıda bir ara vites düşürseler de maçın sonlarında farkı iyice açtılar ve tarihi bir galibiyetle sahadan ayrıldılar. Onur bu gece adeta show yaparken 6 golü ve asistleriyle geceye damgasını vurdu, kaleci Aydın dışında bütün oyuncular gol sevinci yaşadı.
Markob takımı lige yeni katılan bir-çok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşarken özellikle ilk bölümlerde kendi sahasından çıkmakta zorlandı. Takım halinde rakibi geride karşılamaları atak yapamamalarına sebep olurken 2. Yarıda atak konusunda daha cesur oynayan ekip goller bulsalar da farkı kapatamadılar. İlk maçlarında kondisyon eksiklikleri göze çarparken zamanla toparlanacaklardır diye düşünüyorum. Çağlar ileri uçta takımın en etkili ismi olurken maçı 3 golle tamamladı, savunmada oynayan Furkan da gecenin golüne imza attı.
Maçın Adamı: Onur
Maçın Gümüş Adamı: Doğan
Maçın Kalecisi: Aydın
Maçın Defansı: Deniz
Maçın Ortasahası: Doğan
Maçın Forveti: Onur
Maçın Golü: Furkan
Maçın Centilmeni: Furkan