Murat Telekom liderliği sevdi

Kestel Gürsu konferansında Karsspor ile Murat Telekom karşı karşıya geldi.İki ezeli rakibin maçında Karsspor çok iyi başlangıç yaptı ilk yarıda çok istekli oynadı  takımda yeni isimlerin de etkisi büyüktü.Murat Telekom takımında hücumda hattın da Sinan ilk yarı da iyi  mücadele etse de istediği pasları alamadı ve gol pozisyonlarına girmekte zorlandı.Maçta ilk golü bulan Karsspor takımının  oyuncusu İbrahim oldu ve skoru 1-0 yaptı.Murat Telekom takımı istediği oyunu kurmakta çok zorlandı ve gol pozisyonlarına giremedi.Maçta ilk 20 dakika Karsspor üstün bir oyun sergiledi ve iyi pas trafiği kurdular.İlk yarıyı 4-3 olan skorla Karsspor önde kapattı.

İkinci yarıda Karsspor daha duruk bir oyun sergiledi pozisyon bulsalar da bir türlü gol bulamadılar.Murat Telekom mükemmel bir geri dönüş yaptılar  özellikle Fatih T. takımının skor bulmasında büyük rol oynadı. Karsspor ikinci yarıda oyundan düştü ve savunmada açıklar vermeye başladı.Murat Telekom hücumda bulduğu gol pozisyonlarında golü bulunca öne geçti ve daha istekli oyun sergiledi.Maçın sonlarında  hem skor olarak  hem de oyun olarak üstün olan takım Murat Telekom oldu ve 9 – 4 ‘lük skorla galibiyeti aldılar.

Murat Telekom takımında kalede Tufan görev alırken ilk yarıda şansız goller yese de ikinci yarıda kalesini gole kapattı.Savunmada Fırat en geride kaldı ve iyi müdahaleler de bulundu .Gürsel  yerini hiç  kaybetmedi ve çoğu kafa topunu aldı başarılı bir oyun sergiledi. Fatih S. sık sık ileriye destek verdi savunma da rakibi çok zorladı.Hücumda Öztekin  her zaman ki performansının bir tık altında oyun oynadı ikinci yarıda kendini topladı ve iyi mücadele etti.Sinan maçın başından beri golü kokladı ama bir türlü bulamadı ama çoğu gol de pas trafiğini kurdu.Fatih T. çok iyi oynadı ve ikinci yarıda takımının geri dönüş yapmasında  büyük rol oynadı.

Karsspor takımın da kalede Candaş görev alırken ilk yarı mükemmel kurtarışlar yaptı ama ikinci yarıda savunmada açık verince şansızdı.Savunmada Ozan çok iyi müdahalelerde bulundu.Umur oyunu savunmadan kurmaya çalıştı ama baskılı oyun karşısında zorlandı.Mami çok iyi oynadı sık sık ataklara destek de verdi iyi mücadele verdi.Hücumda İbrahim takımının ilk golü attı çok istekli ve hırslı oynadı ama yeterli olamadı.Emre takımda yeni olmasına rağmen iyi uyum sağladı ama rakip takımın sıkı markajın da kalınca istediği gol pozisyonlarına girmekte çok zorlandı.Vural maçta  gol bulmayı başardı ama  her zaman ki performansının dışında oynadı ve ikinci yarıda tutuk bir oyun sergiledi.

Maçın adamı:Fatih T.
Maçın gümüş adamı:Öztekin
Maçın kalecisi:Tufan
Maçın defansı:Gürsel
Maçın ortasahası:Öztekin
Maçın forveti:Sinan