Murat Telekom arayı açıyor

Kestel Gürsu konferansında Murat Telekom ile Karsspor karşı karşıya geldi.Kıran kırana geçen bir maçta ilk dakikalar da iyi paslarla golü bulan takım Murat Telekom takımından Onur oldu ve takımını öne geçirdi.Golden sonra üstünlük sağlayan takım Murat Telekom oldu ve bir gol daha buldu skoru 2-0 yaptı.Karsspor takımı atak yapmakta sıkı çekse de maçın 15. dakikasında Karsspor oyuncusu Furkan’ın şık golü ile farkı bire indirdi ve skor 2-1 oldu.Murat Telekom takımı farkı tekrar açmak için yüklendi ve başarılı da oldu Halil P. iyi mücadelesi ile golü buldu ve skoru 3-1 e getirdi. Karsspor takımı önde baskı yaparak rakibi hata ya zorladı ve öyle de oldu. Murat Telekom oyuncusu Fatih T. Kalecisi ile anlaşmazlık yaşadı ve kendi kalesine talihsiz bir gol attı skoru 3-2 ye geldi.Farkı bire indiren Karsspor beraberlik için baskılı ve hırslı oynadı sürekli top kazanmaya çalıştılar ve gol aradılar.Karsspor oyuncusu Özgür çok kritik bir gol buldu ve skoru 3-3 yaparak eşitledi ve ilk yarının son golü oldu 3-3 skorla ilk yarıda sona erdi.

İkinci yarıda saha da çok istekli ve iyi paslar yapan Murat Telekom vardı.Karsspor takımı ikinci yarıda uzun toplarla gol aradı ve oyun kurmakta zorlandı.İki takımda kontrollü bir oyun sergiledi özellikle Murat Telekom takımı oyuna hakim olup gol aradı.Karsspor ikinci yarı da Ahmet’in kırmızı kart görmesi sonucu oyundan iyice düştü.Murat Telekom bulduğu pozisyonları gole çevirince rakip karşısında üstünlük sağladı.Karsspor eksik olmanın dezavantajı ile çok zorladı ve ileri atak yapmakta sıkıntı yaşadı.Murat Telekom ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyarak takım olarak iyi paslarla ve organize olarak maçı 8-4’lük net bir skorla kazanan taraf oldu.

Murat Telekom takımında kalede Tufan görev alırken ilk yarıda talihsiz goller yese de ikinci yarıda kritik kurtarışlar yaptı.Savunmada Fatih T. takımın bel kemiği oldu adeta geriden oyunu kurarak çöm yardımcı oldu.Sedat çok güzel toplar çaldı ve savunma olarak tam bir görev adamı olarak oynadı.Muhammet takımının en iyilerinden biriydi sürekli gel git yaptı durmak bilmedi ve oyunun seyirini değiştiren hamlelerde bulundu.Hücumda Sinan rakibini çok zorladı ve çok yordu her zaman beklenen bir performansla oynadı ve takımın pas trafiğini sağladı.Halil P. uzaktan bol bol şey çekti başarılı da oldu maçta 3 gol buldu.Onur en ilerde kaldı ve çok savaştı adeta takımını sırtladı her yerden kaleyi yokladı nerdeyse takımın gol makinesi oldu ve maçta 4 gol atmayı başardı.

Karsspor kalesinde Ufu görev alırken başarılı bir performans sergiledi ama rakip takım karşısında talihsizdi.Savunmada Ercan başarılı oynadı geriden oyun kurmak istedi ama yetersiz kaldı.Cumali pas yapmakta sıkıntı yaşadı ve rakip takımın baskısı altında kaldı.Ahmet maça iyi odaklanamadı ve ikinci yarı da yediği kırmızı kart ile takımının 6 kişi kalmasını sağladı.Hücumda Özgür takımım organize olmasını sağladı ve iyi paslar da attı ama rakip takım adeta aman vermedi. Hakan istediği pasları alamadı ikinci yarıda donuk bir oyun sergiledi.Furkan çok performansla oynadı gol konusunda verimli olamasa da attığı paslarla başarılı oynadı ve maçta 2 gol atmayı başardı ama yeterli olamadı.

Maçın adamı: Onur
Maçın gümüşadamı: Muhammet
Maçın kalecisi: Tufan
Maçın defansı: Muhammet
Maçın ortasahası: Sinan
Maçın forveti: Onur
Maçın golü: Onur