Mezunsther United Çok Rahat!

Günün ilk maçında Mezunsther United ile Göktürk Fc takımları karşı karşıya gelirken Mezunsther United takımı maçın genelinde oyun kontrolünü elinde tuttu ve rakibini 11-2 gibi farklı bir skorla geçip büyük moral buldu.
Mezunsther United takımı rahat bir oyunla sahadan farklı bir skorla ayrılırken kendileri için tam bir ter maçı oldu ve çok da zorlanmadan aldıkları galibiyet kendilerine gelmelerini sağladı. Sahadan daha da farklı bir skorla galip ayrılabilirlerdi fakat açılan fark kendileri adına oyun disiplininden de kopmalarına sebep oldu. Ahmetcan ve Mehmet Toklu attıkları 4 er golle takımın en skorer isimleri olurken Abdullah ve kaleci Berkcan dışında bütün oyuncular gol sevinci yaşadı. Umut uzaktan etkili şutlarla sürekli gol ararken maçı 2 golle tamamladı.
Göktürk Fc takımı uzun bir aradan sonra sahalara yeniden dönüş yaparken kondisyon eksikliği skora yansıdı ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Aslında maça golle başlamalarına karşın buldukları pozisyonları değerlendiremeyince kalelerinde üst üste gördükleri ataklarla fark açıldı ve oyundan iyice düştüler. En büyük eksiklikleri kalecileri olmamasıydı ve kaleye gelen her top golle sonuçlandı. Bunun dışında şans da yanlarında değildi ve 3 topları direkten döndü, çok net pozisyonları şanssızlıkla değerlendiremediler. Emre takımın en istekli oyuncusu olsa da çok net pozisyonlardan sonuç alamazken Sercan zaman zaman topla etkili oldu fakat çoğu zaman istediği topları alamadı. Alay oyuna geçtiğinde takımı hareketlendiren isim olurken iyi işler yapmasına rağmen 2. yarıda gördüğü kırmızı kartla takımını eksik bıraktı, yapmış olduğu hareket kendisine yakışmadı.
Maçın Adamı: Ahmetcan
Maçın Gümüş Adamı: Mehmet Toklu
Maçın Kalecisi: Berkcan
Maçın Defansı: Şiyar
Maçın Ortasahası: Ahmetcan
Maçın Forveti: Mehmet Toklu
Maçın Golü: Umut
Maçın Centilmeni: Yalçın