Monarch 2.Yarı Açıldı!

Günün ilk maçında Monarch ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken Monarch takımı ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamazken Vasco ise rakibine göre daha az pozisyona girse de ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı rüzgar tam tersinden eserken Monarch takımı art arda bulduğu goller ile birden öne geçmeyi başardı ve maçı Monarch takımı 8-3 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça istekli başlayan Monarch takımı ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamasa da 2.yarı çok iyi bir reaksiyon göstererek maçı farklı bir skor ile kazanırken kalede görev alan Kerim fiziği ile dikkat çekerken maç boyunca yaptığı kritik kurtarışlar ile takımını oyunda tutmayı başardı. Savunmada ilk yarı zaman zaman bocalasalar da 2.yarı sahaya çok uyumlu bir oyun yansıtan ekipte Okan savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Okan topu savunmadan çıkarırken de topu oldukça etkili kullandı. İleride ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamayan ekip 2.yarı açılırken Davut takımının beyni görevindeydi. Takımının ataklarını çok iyi şekillendiren Davut oyun görüşü ile takım arkadaşlarını beslerken bitiriciliğiyle de takımını ateşleyen isimdi. Uğur ise forvette pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken takımını öne geçiren isimdi. İlk yarıyı 2-0 geride tamamlasalar da oyun disiplininden kopmayan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok iyi başlayan Vasco takımı ilk yarıyı önde tamamlasa da 2.yarının başında golü yedikten sonra dağıldılar. Kalede görev alan Kaan ilk yarı kalesinde devleşirken 2.yarı takım arkadaşlarının oyundan kopması nedeniyle yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada ilk yarı çok fazla efor sarf eden ekip 2.yarı kopuk bir görüntü sergiledi. Emre savunmada çakılı oynayan isimdi. İlk yarı savunmasını toparlayan Emre 2.yarı çoğu pozisyonda yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Burak takımının ataklarını şekillendirirken Oktay ise kendi kendine yarattığı pozisyonlar ile gol bulmaya çalışırken bitiriciliği ile takımını sırtlamaya çalışsa sa performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. İlk yarı tam istedikleri gibi önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarının başında kalesinde golü görünce birden oyundan koptular ve maçı kaybettiler.

Maçın Adamı:Davut
Maçın Gümüş Adamı:Uğur
Maçın Golü:Oktay
Maçın Kalecisi:Kerim
Maçın Savunması:Okan
Maçın Orta sahası:Davut
Maçın Forveti:Uğur
Maçın Centilmeni:Mert Asi