Hürriyet İlk Maçında Lense Acımadı!

Günün ilk ve tek maçında Hürriyet Fc ile Lens takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken maçın açılışını Lens takımı yaptı, fakat ilk yarı karşılıklı goller ile 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı Hürriyet takımı ilk defa öne geçmeyi başarırken 36.dakikada Lens takımı art arda 2 gol buldu ve Lens takımı bir kez daha öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramadı ve Hürriyet takımı çok iyi bir reaksiyon gösterdi ve maçın son 10 dakikasına girilirken Hürriyet takımı 5-4 önde girmeyi başardı. Kalan dakikalarda 2 rakipte bir çok gol pozisyonuna girse de maçtan başka gol sesi çıkmadı ve maçı Hürriyet takımı 5-4 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça atak başlayan genç Hürriyet Fc takımı ilk yarı 2 kez geriye düşse de ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarı öne geçen ekip bir kez daha geriye düşse de oyundan bir an olsun kopmadı ve maçı 1 fark ile kazanmayı başardı. Kalede çok değişken olan ekipte neredeyse her oyuncu kaleye geçerken kaleye geçen herkes elinden geleni yaptı, fakat sonraki maçlarda sabit bir kaleci ile çıkmaları kendileri için daha iyi olur. Savunmada çok özverili olan ekipte herkes birbirinin açıklarını kapatmaya çalışırken Burhan savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Burhan bir çok kritik müdahalede bulundu. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Sercan takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve oyun görüşü ile kilidi açan isimdi. Casper Emre Ceviz ise lakabının hakkını verirken Casper Emre rakip sahada kendini unutturarak fırsatçılığını konuşturdu ve takımını oyunda tuttu. Maçın adamı ise Atalaydı. Forvette bitiriciliği ile fark yaratan Atalay pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken maçın son anlarında attığı goller ile takımını galibiyete taşıdı. Maçta bir çok kez geriye düşse de oyundan bir an olsun kopmadı ve zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça temkinli başlayan Lens takımı ilk yarı 2 kez öne geçse de bir türlü skoru korumayı başaramadı ve ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı geriye düştükten sonra hemen öne geçmeyi başaran ekip bu maçta takım olarak çok dağınık bir görüntü çizince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Erkan kalesinde kusursuz bir maç çıkarırken bir çok güzel kurtarışa imza atsa da Lens takımının savunması çok dağınıktı ve Erkan’ın yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada bir türlü dikiş tutturamayan ekipte Osman savunmada tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı. İleride takım olarak sonuca gitmeyi başaramayan Lens takımında Fatih hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yapsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Davut ise bugün bir türlü oyunun içine giremezken forvette görev alan Göktuğ ilk yarı attığı goller ile takımını sırtlamaya çalışsa da 2.yarı sahada neredeyse yok gibiydi. Bugün bir türlü kendi oyununu sahaya yansıtamayan Lens takımı yenilmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Atalay
Maçın Gümüş Adamı:Sercan
Maçın Golü:Atalay
Maçın Kalecisi:Erkan
Maçın Savunması:Burhan
Maçın Orta sahası:Sercan
Maçın Forveti:Atalay
Maçın Centilmeni:Burhan