Mezunglahbach Son Dakikada Güldü!

Günün ilk maçında Alacaat takımı ile Mezunglahbach takımları karşı karşıya geldi. Maça Alacaat takımı etkili bir başlangıç yaparken 2-0 öne geçmeyi başardı. 2-0’dan sonra toparlayan Mezunglahbach takımı farkı 1’e indirmeyi başardı ve ilk yarı 2-1 Alacaat takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı Mezunglahbach farkı azaltmak için baskı yapsa da Alacaat takımı skoru koruyarak farkı açmayı başardı. Ama Mezunglahbach farkı bir kez daha 1’e indirdi. Kıran kırana geçen maçta Alacaat takımı maçın son anlarına önde girmeyi başarsa da Mezunglahbach takımı son dakikalarda çok iyi bir reaksiyon gösterdi ve maçı son dakika golü ile 5-4 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok goller görerek başlayan Mezunglahbach ilerleyen dakikalarda toparlansalar da ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamladılar. 2.yarı uzun bir süre geride götüren ekip son dakikalarda gösterdikleri reaksiyon ile maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Ömer kalesinde devleşirken kurtarışları ile takımı gerideyken farkın açılmasını engelledi. Savunmada zaman zaman kopukluklar yaşayan ekipte Berat savunmada çakılı oynayan isimdi. İlk dakikadan itibaren savunmasını terk etmeyen Berat takım arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı ve savunmayı toparladı. İleride tam bir takım oyunu sahaya yansıtan Mezunglahbach takımında 5 golü de 4 farklı isim atarken Yaşar takımının atak varyasyonlarını şekillendiren isimdi. Takımını çok iyi yönlendiren Yaşar oyun görüşü ile maçı çeviren isimlerin başındaydı. Son dakika golüne imza atan Ömer ise maç boyunca bir çok gol pozisyonunu harcasa da son dakikada bulduğu gol ile kendisini affettirdi. Takımını umutlandıran gollere imza atan Cihan 2 gol ile yıldızlaşırken takımının en efektif isimlerinden biriydi ve bitiriciliğiyle fark yarattı. Maçı uzun bir süre geride götüren ekip son dakikalardaki güzel oyunu ile Galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok istekli başlayan ekip ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamayı başarırken 2.yarı uzun bir süre rakibin nefesini enselerinde hissetseler de skoru son dakikaya kadar korumayı başaran ekip son dakikalarda rehavete kapılınca maçı kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Ahmet fiziği ile kalede güven verirken hava toplarındaki hakimiyeti ve refleksleri ile göz doldurdu. Fakat son goldeki hatası takımına çok pahalıya patladı. Savunmada oldukça uyumlu olan Alacaat takımı maçın son anlarında dağılırken Emre Aşık savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Emre Aşık müdahaleleri ile bir çok gol pozisyonunu bertaraf etmeyi başardı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Fuat takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyunun her 2 yönünde de etkili olan Fuat takımının pas oyununu yönlendiren isimdi. Takımın golcüsü olan İsa Turan ise bitiriciliğiyle dikkat çekerken maç boyunca fırsatçılığını konuşturmayı başardı. Oldukça efektif olan İsa Turan günün etkili isimlerinden biriydi. Oyun içinde zaman zaman git geller yaşayan ekip son düdük çaldığında mağlubiyeti tadan taraf oldu.

Maçın Adamı:Cihan
Maçın Gümüş Adamı:İsa Turan
Maçın Golü:İsa Turan
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Berat
Maçın Orta sahası:Cihan
Maçın Forveti:İsa Turan
Maçın Centilmeni:Emre A.