Balat Tr Çok Farklı!

Günün 2.maçında Balat Tr ile Monarch takımları karşı karşıya geldi. Maça Balat Tr takımı etkili bir başlangıç yaparken öne geçmeyi başarsa da İlk yarı karşılıklı goller ile geçildi ve ilk yarı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarıya Monarch takımı öne geçmek için baskı kurmaya çalıştı. Balat takımı ise rakibin açık vermesini bekliyordu ve Kontra atak ile maçta bir kez daha öne geçen Balat takımı sonraki dakikalarda skora yönelik bir oyun sergilerken Monarch takımı da kalan dakikalarda girdiği pozisyonları harcarken oyundan düştü ve maçı Balat Tr takımı 6-3 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça gol ile başlayan Balat Tr ilk yarıyı beraberlik ile tamamlasa da 2.yarı öne geçmeyi başardı ve skoru da çok iyi koruyan ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Eren kalesinde muazzam bir maç çıkarırken kurtarışları ile çoğu pozisyonda takımını ipten aldı. Çok iyi bir maç çıkaran Eren topu da oyuna oldukça iyi soktu. Savunmada adeta etten bir duvar ören ekipte Habil savunmada her topa müdahale etmeyi başardı. Çok fazla efor sarf eden Habil maç boyunca rakip oyuncuları çok zorladı. İleride yetenekli ayakları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Murat bugün Balat takımı adına ilk defa sahadaydı. Zaman zaman takım arkadaşları ile kopukluklar yaşasa da oyun görüşü ile Maçın kilidini açan isimlerden biriydi. Maçın en skorer ismi olan Özgür ise attığı goller ile takımını Galibiyete taşırken bitiriciliğiyle ve pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. İlk yarı zorlanan ekip 2.yarı maçı koparmayı başardı ve net bir skor ile galibiyete ulaştı.

Kayvetme Faktörleri

İlk yarı kalesinde şok goller ile geriye düşen Monarch ilk yarı skoru eşitlemeyi başarsa da 2.yarı geriye düştükten sonra toparlayamadı ve maçı kaybetti. Kalede görev alan Mert maç boyunca takım arkadaşlarını yönlendirirken refleksleriyle de dikkat çekti, fakat yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk oyundan düşen ekipte Davut savunmayı toparlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. İlerleyen dakikalarda ileriye çıkan Davut çok fazla efor sarf etse de mağlubiyeti engelleyemedi. Savunmada görev alan Gökhan çok kolay geçilirken arkasında çok fazla açık alan bıraktı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Ekrem takımının ilk golüne imza atarken ilerleyen dakikalarda bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Okan ise hırsı ve tekniği ile dikkat çekerken maç boyunca takım arkadaşlarını beslese de o da gününde değildi. İlk yarı etkili bir oyun sahaya yansıtan ekip 2.yarı öne geçmek için çok fazla efor sarf edince arkada açıklar verdiler ve maçı kaybettiler.

Maçın Adamı:Özgür
Maçın Gümüş Adamı:Eren
Maçın Golü:Özgür
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Habil
Maçın Orta sahası:Murat
Maçın Forveti:Özgür
Maçın Centilmeni:Davut