Mezungladbach Son Dakika Gol İle Galibiyete Uzandı!

Günün 2.maçında Mezungladbach takımı ile Sadıçlar takımları karşı karşıya geldi. Maça Sadıçlar takımı erken bulduğu gol ile 1-0 önde başlarken Mezungladbach takımı hemen karşılık vermeyi başardı. İlk yarıyı Sadıçlar takımı 3-2 skor ile önde tamamlarken 2.yarı Mezungladbach takımı skoru eşitlemeyi başarırken maçta uzun süre beraberlik bozulmazken Mezungladbach takımı son dakikada bulduğu gol ile galibiyete uzanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol görerek başlayan Mezungladbach takımı ilk yarı içinde beraberliği sağlasa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı çok iyi bir oyun sergileyen ekip maçı zor da olsa kazanırken kalede görev alan Ömer muazzam bir maç çıkarırken kurtarışları ile takımını ayakta tuttu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Osman savunmanın bel kemiğiydi. Rakibe göz açtırmayan Osman bir çok kritik müdahalede bulunurken ortasahadan attığı gol ile büyük beğeni topladı. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Yaşar pas alışverişini gerçekleştirirken bitmek bilmeyen enerjisi ile takımının motivasyonunu arttırdı. Enes ise tekniği ve oyun görüşü ile maçın kilidini açan isimdi. Çok iyi bir performans sergileyen Enes bitiriciliği ile maçı takımına getiren isimdi. Maç içerisinde bir çok kez geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça çok iyi başlayan ekip erken bulduğu gol ile öne geçerken ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. Maç içerisinde bir çok kez öne geçse de skoru bir türlü koruyamayan ekip maçı son dakika golü ile kaybederken kalede görev alan Furkan kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada birbirlerinin açıklarını kapatmaya çalışan ekipte Yusuf savunmasını maç boyunca terk etmezken rakibi en arkada karşılayan isimdi ve takım arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride Ali çok iyi bir maç çıkarırken Selim asistleri ile dikkat çekti. Emre hem savunmada hemde hücumda sahanın en çok koşan ismi olurken Selim ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Ali hırsı ve attığı goller ile takımını ateşlemeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Maç içerisinde skor üstünlüğünü bir çok kez eline almayı başaran ekip sonunu getiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:Ali
Maçın Golü:Osman
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Osman
Maçın Orta sahası:Ali
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Selim