Master Cup’ta İlk Çeyrek Finalist Cska Filistin!

Master Cup C Grubu 2. hafta maçında Cska Filistin ile Vasco takımları karşı karşıya gelirken Cska Filistin takımı maç boyunca üstün götürdüğü maçı 9 4 lük skorla kazanıp 2de 2 yaptı ve çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin takımı orta alandaki etkili pas organizasyonlarıyla rakip kaleye etkili giderken henüz ilk dakikada yediği golle yenik duruma düşmesine karşın skoru çabuk eline aldı ve sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Orta alanda Serkan ile Mustafa’nın uyumu takımı ileri uca etkili taşırken Okan’ın savunmadan verdiği destek ve Hüseyin’in ileri uçtaki bitiriciliği galibiyette büyük rol oynadı. Hüseyin ve Okan ikilisi attıkları 3 er golle galibiyette büyük rol oynarken Serkan ve Mustafa orta alanda çok uyumluydular, başarılı bir performans sergilediler.
Kaybetme Faktörleri:
Vasco takımı genel anlamda iyi mücadele etse de özellikle savunma arkasında büyük boşluklar verdiler ve bu da kalelerinde çok pozisyon vermelerine sebep oldu. Hücum hattında başlarda etkili olamasalar da 2. yarıda daha net pozisyonlar bulan ekip farkı kapatmaya çalışsa da savunmada verdikleri boşluklar çok gol yemelerine sebep oldu, buna rağmen maç boyunca özveri ile mücadele ettiler.
Maçın Adamı : Serkan
Maçın Gümüş Adamı: Okan
Maçın Kalecisi:Bahri
Maçın Defansı: Okan
Maçın Ortasahası: Serkan
Maçın Forveti: Hüseyin
Maçın Golü: Okan
Maçın Centilmeni: Emre