Lens – Karkay 2543 Çeyrek Final Umutlarını Son Maça Bıraktı!

Gecenin son maçında Master Cup D Grubu maçında Lens ile Karkay 2543 takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan çıkmadı ve her iki takım da çeyrek final umutlarını son maça bıraktılar.
Lens takımı sahaya savunma oyuncularından ağırlıklı bir kadro ile çıkarken Davut dışında gol ayağı yoktu ve bu da skor üretmelerinde zorlanmalarına sebep oldu. 4 golün ikisini sol bek oynayan Fatih atarken yine genel olarak defans hattında oynayan Yusuf ve Burak golleri atan diğer isimlerdi, hücum oyuncusunun çok olmaması galip gelememelerinde en büyük etkendi. Özellikle 2. yarıda rakip savunmayı çok boş yakalamalarına rağmen defalarca gol şansını değerlendiremeyen ekip fırsat tepti ve umutlarını son maça bıraktı.
Karkay 2543 takımı ise maça iyi başlamalarına rağmen devrenin sonlarına doğru oyundan düştüler. 2. yarının genelini skor olarak rakibin gerisinde geçiren ekip etkili ataklar yapıp gol pozisyonları bulsalar da bunları değerlendirme konusunda çok şanssızdılar, bu pozisyonlardan goller bulsalardı belki de sahada galip de ayrılabilirlerdi ama olmadı.Son dakikalara kadar 1 farklı geriden gelen ekip son bölümde bulduğu golle 1 puanı kurtardı ve umutlarını son maça bıraktı. Fatih attığı 2 golle takımın en skorer ismi olurken Ahmet oyuna fazla ağırlığını koyamadı.
Maçın Adamı : Fatih (Karkay)
Maçın Gümüş Adamı: Fatih Ş.
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Fatih Ş.
Maçın Ortasahası: Fatih (Karkay)
Maçın Golü: Fatih Ş.
Maçın Centilmeni: Ahmet