Los Galacticos Sahnede!

Master Cup C Grubu ilk maçında Şampiyonluğun favorilerinden Kontraatak Fc ile Vasco takımları karşı karşıya gelirken maç boyunca üstünlüğü elinde bulunduran Kontraatak Fc takımı sahadan farklı bir galibiyetle ayrılıp hem gruba lider olarak başladılar hem de şampiyonluk iddialarını göstermiş oldular.
Kazanma Faktörleri:
Geçen sezon ligde 2 başarılı takımın yıldız oyuncularını barındırarak turnuvaya katılan Kontraatak Fc takımı maç boyunca iyi pas yapıp rakip kaleye etkili giderek skor üretmekte zorlanmadılar ve gruba 3 puanla başladılar. Hüum ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan ekip pozisyon bulmakta zorlanmazken golcüleri Gökhan’ın formda oluşu ve özellikle Kadir’le olan uyumuyla farka koşmasını bildiler. Gökhan’ın 4 golle yıldızlaştığı maçta Doğukan da 3 golüyle takımın en skorer ismi olurken Necati 2, Kaptan Kadir ise 1 gollük katkıyla maçı tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Vasco takımı aslında maça iyi bir kadro ile çıkmış olsa da takımda uyum yoktu ve bu da mağlubiyette en büyük etken oldu. Rakibin de turnuvanın en iddialı takımlarından biri oluşu istedikleri atakları yapmalarına engel olurken maça aslında iyi başladılar fakat devamını getiremediler. Savunmada oldukça zorlanan ekip belki ileri uçta istedikleri pozisyonları bulabilselerdi belki maça ortak olabilirlerdi fakat ileri uçta da etkili olamayınca maça erken havlu attılar, maça tutunamadılar. Buna rağmen kadro gelecek adına umut verirken son haftaya belki averaj hesapları yapılacak duruma gelirlerse bu maçta alınan -7 averajı çok arayabilirler.
Maçın Adamı: Gökhan
Maçın Gümüş Adamı: Doğukan
Maçın Kalecisi: İhsan
Maçın Defansı : Mustafa
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Golü: Gökhan
Maçın Centilmeni: Emre