Fight Club Çıtayı Yükseltti!

Gecenin son maçında Fight Club ile Liverpool Fk takımları karşı karşıya gelirken maç boyunca gol düellosu şekilde geçen keyifli mücadeleden Fight Club takımı sahadan 8 5 lik skorla galip ayrılıp yükselişini sürdürdü ve zirve ortağını yenerek büyük sükse yaptı.
Kazanma Faktörleri:
Oynaya oynaya kazanma alışkanlığı edinen ekip ilk maçlara bakışla daha derli toplu bir görüntü sergilerken özellikle hücum hattına yapılan takviyeler sonuç verdi ve bunların meyvelerini geçen maç olduğu gibi bu maçta da yemeye devam ettiler. Savunmada yine dirençli bir görüntü sergileyen ekip hücum hattında Cihan ve Metin ikilisi ile etkili olurken özellikle uzak mesafelerden atılan etkili şutlar skor getirince galibiyet kendiliğinden geldi diyebiliriz. Orta alanda da iyi paslaşmalar yapan ekip savunmanın arkasına etkili toplar atarken kalecilerinin de başarılı performansı takımı ayakta tuttu ve son bölümlerine kadar kafa kafaya giden maçta son dakikalarda gelen gollerle maçı kopardılar. Metin attığı 4 golle gecenin adamı olurken Cihan da orta alandaki etkili oyununu 2 golle süsledi, orta alanda oyunu iyi kurdu, Aytuğ savunmadaki başarılı oyununu 1 golle süslerken yeni damat Eto da savunmada rakibe göz açtırmadı.
Kaybetme Faktörleri:
Liverpool Fk takımı sezona iyi başlayamasa da sonradan yapılan takviyelerle zirvenin dibine kadar geldiler fakat hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyetle sahadan ayrıldılar. Yenilginin sebeplerine bakacak olursak öncelikle kötü bir takıma yenilmediler ki özellikle hücum anlamında etkili oynayan bir rakipleri vardı. Bunun dışında Liverpool takımında bugün tutuk olan oyuncular olmasına rağmen son dakikalara kadar maça ortak olan bir Liverpool vardı ve gol yollarında çok şanssızdılar. Bir yandan rakip kalecinin performansı diğer yandan 4 5 kere direkleri geçememeleri mağlubiyette büyük rol oynarken kader ağlarını örmüştü diyebiliriz. Emrecan’ın tutuk performansı da takımı olumsuz yönde etkilerken yıldız oyuncunun yorgun görüntüsü takıma hücum anlamında katkı sağlayamadı ki fiziksel olarak kendisinden daha cılız olan Mert bu akşam daha etkiliydi diyebiliriz. Bunun dışında savunma olarak gayretli olsalar da kaleci Yavuz’un yediği talihsiz goller de takımı olumsuz etkiledi ve sahadan şanssız bir mağlubiyetle ayrıldılar diyebiliriz.
Maçın Adamı: Metin
Maçın Gümüş Adamı: Cihan
Maçın Defansı : Aytuğ
Maçın Ortasahası: Cihan
Maçın Forveti: Metin
Maçın Golü: Cihan
Maçın Centilmeni: Ozan