Liverpool Fatih’i! Fatih 7 Golüyle Akıncılar’ı Sırtladı!

Günün 3.maçında Liverpool Fc ile Akıncılar takımları karşı karşıya geldi. Mert ile 2.dakikada açılışı yapan Liverpool 4.dakikada farkın 2’ye çıkarsa da Akıncılar takımı hemen Fatih ile cevap verdi. 15.dakikada beraberliği sağlayan Akıncılar takımı rehavete kapılınca Liverpool takımı farkı hemen tekrar 2’ye çıkarsa da skoru koruyamasa da ilk yarıyı Liverpool takımı 6-5 önde tamamlamayı başardı. 2.yatıya baskı ile başlayan Akıncılar skoru hemen eşitler inen 38.dakikada Fatih’in frikik golü ile maçta ilk defa öne geçmeyi başardı.44.dakikada Emre can skoru eşitleyerek maçı tekrar başlatsa da maçın son dakikada Kapanışı yapan Fatih maçı Akıncılar takımına 8-2 kazandırdı.

Kazanma Faktörleri
Maça ısınamadan kalesinde 2 gol gören ekip oyundan düşmedi ve skoru eşitledi fakat ilk yarıyı geride tamamlayan ekip 2.yarı savunmasını toparlayınca ileride Fatih’in efektif oyunu ile galibiyete uzandı. Kalede görev alan Eren kalesinde 7 gol görmüş olsa da takımını ayakta tutan isimdi. Bir çok pozisyonda başarılı kurtarışa imza atan Eren iyi bir maç çıkarırken savunma ilk yarı tel tel dökülen Akıncılar takımında 2.yarı savunma etten bir duvar ördü. Tezcan maç boyunca savunmasını terk etmez iken kritik müdahalelerde bulundu. İleride zaman zaman istediği oyununu yansıtamasa da iyi bir oyun ortaya koyan ekipte ileri uçta görev alan Emir maç boyunca bir çok pozisyon yakalasa da 1 golde kaldı. Fatih ise maçın yıldızıydı, bitiriciliği ve tekniği ile dikkat çeken Fatih attığı 7 gol ile takımını kaçta tutarken galibiyeti getiren isimdi. Takım olarak iyi bir performans ortaya koyan Akıncılar kaçta bir çok kez geriye düşse de oyundan düşmeyerek maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça iyi başlayan ekip çok erken 2 fark ile öne geçse de skoru koruyamadı. Bir çok kez öne geçen ekip ilk yarıyı 6-5 önde tamamlar izlen 2.yarı hücumda bekleneni veremeyen ekip kalesindeki gollere de engel olamayınca maçı 1 fark ile yenilmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Zahit kalede çok fazla hata yaparken çok basit goller yedi. Savunma zaman zaman açıklar verirken Nezir savunmasını toparlayan isimdi. Neredeyse her pozisyona ayak koyan Nezir çok fazla yoruldu. Emre Ç çok hırslı bir maç çıkarır ikram hırsının kurbanı oldu. İleride gol bulma konusunda sıkıntı yaşamayan ekip ye Mert açılışı yapar iken bir çok gol pozisyonunda bitişi yapamadı. Günün başarılı ismi Emrecan tekniği ve sürati ile parmak ısırtırken attığı goller ile takımını oyunda tutan isimdi. Kazanabilecekleri bir maçı kaybeden ekip son dakika golü ile maçı kaybetti.

Maçın Adamı:Fatih
Maçın Gümüş Adamı:Emre can
Maçın Golü:Fatih
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Defansı:Tezcan
Maçın Orta sahası:Emre can
Maçın Forveti:Fatih
Maçın Centilmeni:Emre can