Liverpool Seriye Bağladı!

Günün son maçında Liverpool Fk ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Maç kıran kırana geçer iken eşitlik 10.dakikada İbrahim’in golü ile bozuldu. İbrahim’in golü ile öne geçmeyi başarsa da Emrecan çok şık bir gol ile karşılık vererek skoru eşitledi. İlk yarı bu skorla bitecek derken ilk yarının son dakikalarında karşılıklı goller bulan 2 ekip ilk yarıyı 2-2 eşitlik ile geçirdi. 2.yarı çok hızlı bir giriş yapan Liverpool takımı Caner’in savunmadan ileri çıkması ile 2 gol buldu, ve birden 2 fark ile öne geçmeyi başardı. 2.yarı bir türlü aradığı golü bulamayan Vasco son dakikada kalesinde golü görünce maçı 5-2 Liverpool takımı kazandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça savunmada başlayan Liverpool takımı geriye yaslanınca kalesinde golü gördü. Geriye düştükten sonra çok iyi bir reaksiyon gösteren Liverpool takımı ilk yarıyı önde tamamlamayı başarır iken 2.yarı savunmasını çok iyi yaparak kalesini gole kapattı. Gol bulma konusunda sıkıntı yaşamayan ekip kalesini gole kapatınca galibiyete uzanması zor olmadı. Kalede görev alan Ömer çok iyi bir performans sergiledi. Kupada aynı grupta olmalarına rağmen misafir oyuncu olarak Liverpool takımında görev alan Ömer çok iyi bir performans ortaya koydu. Savunmada maçtan maça daha iyi bir performans ortaya koyan ekipte Emre Ç. maç boyunca savunmasını terk etmez iken maç boyunca savunmasını toparlayan isimdi. Adem takımın en temiz top oynayan isimlerinden biriydi. Çok iyi ve sakin bir oyun  ortaya koyan Adem maçın gizli kahramanlarından biriydi. Caner ilk yarı savunmadan ayrılmasa da 2.yarı ileriye destek verince maçı kopardı. İleri uçta görev alan Mert kritik pasları ile dikkat çekerken Emre can ise bitiriciliği ile bugünde alkış topladı. Takım olarak günden güne daha iyi bir performans ortaya koymaya başlayan Liverpool takımı ilk yarı zorlansa da 2.yarıda sergiledikleri oyun ile galibiyete uzandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan ekip dakikalar ilerledikçe rakibe baskı kurmaya başladı. 10.dakikada öne geçmeyi de başaran Vasco takımı skoru koruyamasa da ilk yarıyı 2-2 beraberlik ile sonuçlandırmayı başardı. 2.yarı bir türlü aradıkları golü bulamayan ekip beklenmedik bir şekilde 2 gol yeyince 2 fark ile geriye düştü. Son dakikada kalesinde 1 gol daha gören ekip maçı 5-2 kaybetti. Kalede görev alan Murat bir kaleciden daha çok bir stoper gibi oynarken yediği gollerde savunmasının büyük hataları vardı. Savunmada çok çabuk oyundan düşen ekipte Emre savunmasının bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Emre genelde yalnız kaldı. İleride zaman zaman etkili bir oyun ortaya koyan ekip gol yollarında oldukça sıkıntı yaşadı. İbrahim takımını öne geçiren gole imza atarken golden sonra rakip oyuncuların yakın markajında olması ile beklediği pozisyonları yakalayamadı. Hakan ise takımının en efektif ismiydi. Tekniği ve şık bilek hareketleri ile dikkat çeken Hakan takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Caner
Maçın Gümüş Adamı:Adem
Maçın Golü:Emre can
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Defansı:Emre Ç.
Maçın Orta sahası:Caner
Maçın Forveti:Emrecan
Maçın Centilmeni:Hakan ile Adem