GreenBoys Kalesine Duvar Ördü!

Günün 2.maçında Green Boys takımı ile Tayfa takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı bir giriş yapan Green Boys ilk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alır iken ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarıda Tayfa takımı oyundan iyice koptu ve Green Boys takımı farkı açtı ve maçı 6-0 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok etkili başlayan Green Boys takımı ilk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alır iken ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı rakibin oyundan düşmesi ile farkı açan ekip maçı gol yemeden 6-0 kazandı. Kalede görev alan Onur maçın adamıydı. Onur maç boyunca kalesini gole kapatır iken kurtarışları ve refleksleri ile alkış aldı. Kalesinde çok güven veren Onur çok iyi bir performans sergiledi. Savunmada çok iyi bir performans ortaya koyan Green Boys takımı savunmada rakibe maç boyunca göz açtırmadı. Burak savunmada takımını toparlayan isimdi rakibin ataklarını çok iyi bir şekilde karşılayan Burak savunmada etten bir duvar ördü. İleride tek paslar ile rakip savunmayı açan Green Boys takımında Enes açılışı yapar iken pasları ile kilidi açan isimdi. Ali ile Oktay ise takımlarının skor yükünü çekerken Ali uzaktan şutlar ile rakip kaleciyi zorlarken Oktay ise tekniği ile dikkat çekti. Takım olarak çok iyi bir savunma yapa Green Boys takımı maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Tayfa takımı ileride bal yapmayan arı gibiydi. İleride sonuca ulaşamayan Tayfa takımı savunmasında açıklar verince kalesinde açıklar verdi. Kalesinde 2 gol gören ekip ilk yarıyı 2-0 geride tamamlar iken 2.yarı beraberliği yakalamak için bastırdığı dakikalarda kalelerinde goller gören ekip golü bulamadan maçı 6-0 kaybetti. Takım olarak bir türlü dikiş tutturamayan Tayfa takımında Ahmet maç boyunca çok sert müdahalelerde bulunur iken sert müdahaleleri nedeniyle takımını olumsuz etkiledi. Bir türlü golü bulamayan ekip belki açılışı yapabilseydi Maçı kazanabilirdi.

Maçın Adamı:Ali
Maçın Gümüş Adamı:Onur
Maçın Golü:Oktay
Maçın Kalecisi:Onur
Maçın Defansı:Burak
Maçın Orta sahası:Ali
Maçın Forveti:Oktay
Maçın Centilmeni:Enes