Liverpool Geri Döndü

Günün ilk kaçında Liverpool Fk ile Brother’s takımları karşı karşıya geldi. 3.dakikada Mert ile açılışı yalan Liverpool takımı 8.dakikada Ozan ile farkı 2’ye çıkarmayı başarsa da Brother’s takımı farkı 1’e indirmeyi başardı. İlk yarının son anlarında karşılıklı goller olunca ilk yarıyı 4-2 Liverpool takımı önde tamamladı. 2.yarı Brother’s takımı farkı azaltmaya çalışsa da skor üretemeyince oyundan düştü ve Liverpool takımı farkı 3’e çıkardı. Maçın sonlarına doğru Brother’s takımı farkı azaltmayı başarsa da Liverpool takımı skoru korudu ve maçı 5-3 kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça çok hızlı bir giriş yapan ekip ilk yarıda genç oyuncusu Mert’in etkili oyunu ile 4-2 önde tamamlayan ekip 2.yarı skoru korumayı başararak maçı 5-3 kazandı. Kalede görev alan Yunus maç boyuna çok etkili kurtarışlara imza atarken kurtarışları ile takımına hayat verdi. Savunmada bugün çok iyi kenetlenen ekipte Emre Ç. savunmanın en önemli ismiydi. Çok kritik müdahalelerde bulunan Emre maçın en çok top kesen ismiydi. İleride çok etkili bir performans sergileyen Liverpool takımında yeni transfer şahin skora katkı sağlayamasa da oyun görüşü ile Liverpool takımını bir gömlek üste taşıdı. Ozan takımının ataklarını şekillendirirken tekniği ve hızı ile göz doldurdu. İleri uçta görev alan Mert ise genç yaşına rağmen sahanın en iyi oyuncusuydu. Maç boyunca fırsatçılığını konuşturan Mert attığı 3 gol ile maçın fişini erken keserken çok iyi bir maç çıkardı. Takım olarak çok uyumlu olan Liverpool takımı zaman zaman zorlansa da galibiyete uzandı.

Kaybetme Faktörleri

Maça ısınamadan kalelerinde golü gören ekip ilk golün daha şokunu atlatamadan 2 farklı geriye düştü. Buna rağmen oyundan düşmeyen ekip farkı 1’e indirmeyi başarsa da ilk yarıyı 4-2 geride tamamladı. 2.yarıya baskı kurarak başlamaya çalışan ekip aradığı golü bir türlü bulamayınca oyundan düştü ve maçı 5-3 kaybetti. Kalede ilk defa görev alan Resül kalesinde 5 gol görse de bir o kadarda pozisyonu engelledi. Savunma olarak maça bir türlü aşılamayan ekip rakibe çok fazla boş alan bırakırken Berat rakibi karşılamakta sıkıntı yaşarken çok kolay geçildi. İleride zaman zaman etkili olan ekipte Ekici takımın ataklarını şekillendirirken Murat ise takımın en efektif ismiydi. Takımının bir çok pozisyona girmesini sağlayan Murat takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Mert
Maçın Gümüş Adamı:Ozan
Maçın Golü:Mert
Maçın Kalecisi:Yunus
Maçın Savunması:Emre Ç
Maçın Orta sahası:Ozan
Maçın Forveti:Mert
Maçın Centilmeni:Ekici