Ligin Şampiyonluk Adayları Yenişemedi!

Günün 3.maçında Liverpool ile Flora Tekstil takımları karşı karşıya gelirken maç oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. İlk dakikalarda etkili olan Flora Tekstil 2-0 öne geçmeyi başarırken ilk yarı Liverpool takımı ileride fazla etkili olamasa da Şahin’in golü ile ilk yarı 2-1 Flora takımının üstünlüğü ile geçti. 2.yarıya Liverpool takımı Fırtına gibi bir başlangıç yaparken art arda goller ile öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayınca Flora Tekstil takımı beraberliği sağladı ve maç 5-5 berabere bitti.

Flora Tekstil
Maça çok iyi bir başlangıç yapan ekip 2-0 öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı 1 fark ile önde tamamlamayı başarabildiler. 2.yarının başında dağılan ekip geriye düşse de sonrasında çok iyi bir reaksiyon göstererek beraberliği kurtardılar. Kalede görev alan Enes Ö. fiziği ile kalede güven verirken refleksleri ve karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda ki kurtarışları ile takımını ayakta tuttu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Kadir savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile rakiplerini zorlayan Kadir müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesti. İleride tek paslar ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Enes D. etkili bir oyun sergilerken son dakika golü ile beraberliği kurtaran isimdi. Özcan tecrübesi ile takımına seviye atlatırken takımını yönlendiren isimdi. Takımın maestrosu olan İslam ise takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Maçın açılışını yapan İslam maç boyunca takım arkadaşlarını beslerken performansı ile beğeni topladı. Genç ve yetenekli rakibi karşısında tecrübesi ile maça tutunan Flora Tekstil takımı beraberliği kurtardı.

Liverpool
Maça ısınamadan kalelerinde 2 gol gören ekip sonrasında golü bularak ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamlamayı başarırken 2.yarı çok iyi bir oyun ortaya koyarak öne geçseler de skoru korumayı başaramayınca beraberliğe boyun eğdiler. Kalede görev alan Veli bir çok pozisyonda güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman dağılan ekipte Metin savunmadaki hareketliliği ve müdahaleler ile dikkat çekerken Pablo ise savunmada arkadaşlarının kademelerine çok iyi girdi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Furkan takımının ataklarını şekillendirirken hırsı ve tekniği ile oyuna damgasına vurdu. Şahin ise uzaktan attığı şutlar ile rakip kaleciyi zorlarken maçın kaderini belirleyen kişiydi. Maçta geriye düşmesine rağmen geriye dönmeyi başaran ekip son dakikalarda beraberlik golüne engel olamayınca galibiyetten oldular.

Maçın Adamı:Şahin
Maçın Gümüş Adamı:İslam
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Enes Ö.
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:İslam
Maçın Forveti:Şahin
Maçın Centilmeni:Pablo