Çernobilden Net Galibiyet

Günün son maçında Çernobil ile Alacaat takımları karşı karşıya gelirken ilk dakikalarda golü bulan Çernobil öne geçmeyi başarırken 5 dakika sonra skora tekrar eşitlik geldi. Kıran kırana geçen ilk yarı 3-1 Çernobil takımının üstünlüğü ile geçilirken 2.yarının başında Alacaat takımı farkı 1’e indirip umutlansa da beraberlik golü için risk aldığı dakikalarda savunmada açıklar verince Çernobil takımı bu açıkları çok iyi değerlendirdi ve art arda bulduğu goller ile farkı açarak maçı 6-3 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça adeta 1-0 önde başlayan ekip ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamlarken 2.yarı zor dakikalar geçirse de net bir skor ile galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Ömer tam bir görev adamı olurken kurtarışları ve refleksleri ile Servet’i aratmadı. Savunmada oldukça uyumlu olan tecrübeli ekipte Volkan maç boyunca savunmasını terk etmezken savunmada yaptığı kritik müdaheleler ile maçın en çok top kesen ismi oldu. İleride tam bir takım oyunu sahaya yansıtan ekipte Furkan takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile maçın kilidini çözen isimdi. Maç boyunca takım arkadaşlarını besleyen Furkan performansı ile beğeni toplarken maçın yıldızı olan Naim ise attığı 3 gol ile yıldızlaşırken bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile tecrübesini konuşturdu. Maçın kontrolünü elinde tutan Çernobil takımı zaman zaman zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan ekip bu golün şokunu üzerlerinden hemen atarak beraberliği sağlasa da ilk yarıyı 3-1 geride tamamladılar. 2.yarıya golle başlasalar da bir türlü beraberlik golünü bulamayan ekip oyundan düşünce farklı yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Mücahit kurtarışları ile takımını ayakta tutarken takımının en çok savaşan isimlerinden biriydi. Savunmada çok fazla açık veren ekipte Emre A. savunmasını toparlamaya çalışsa da çoğu pozisyonda yalnız kaldı. Bugün beklenen performansı sergileyemeyen Emre C. ise hayal kırıklığı yaratırken ileride oynayan oyuncular çok fazla gol pozisyonu kaçırdı. Takımının 2 golüne imza atan Ali Rıza takımının en hırslı isimlerinden biri olurken tekniği ile göz doldurdu. Güzel bir seri yakalayan ekip bu maç ile serisine son verirken tekrar seri galibiyetler ile liderliği almak istiyorlar.

Maçın Adamı:Naim
Maçın Gümüş Adamı:Furkan
Maçın Golü:Ali Rıza
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Volkan
Maçın Orta sahası:Furkan
Maçın Forveti:Naim
Maçın Centilmeni:Arif