Liderlerin Kapışmasında Kazanan Uludağ Fc!

Gecenin son maçında iki konferansın lideri kapışırken Uludağ Fc Haddini Bilbao takımını deplasmanda ilk yarısını 2 1 önde tamamladığı maçta 4 2 lik skorla geçerken hem kendi konferansının liderliğini garantiledi hem de play off öncesi ciddi bir sınavı başarıyla geçti diyebiliriz.
Kazanma Faktörleri:
Uludağ Fc takımı genel anlamda çok iyi alan savunması yaparken rakibi çok iyi analiz etmiş olacak ki rakibin etkili silahlarına çok da şut şansı vermediler. Orta alanda Selim’in üst düzey performansıyla rakibin oyununu bozan ekip geri 3lüde de çok koşan oyuncularıyla rakibin hücum hattını oldukça zorladı ve çok da net pozisyon vermediler diyebiliriz. Kontra ataklarla rakip kalede etkili olan ekip net pozisyonlardan sonuç alamasa da buldukları goller galibiyet için yeterli oldu. Özellikle savunmanın kanatlarından etkili bindirmeler yapan ekip rakibi bu şekilde oldukça zorlarken skor 4 2 ye geldikten sonra rakibin de gardını düşürdüler ve son bölümlerini rahat geçirdikleri maçtan 5 puanla ayrıldılar.
Kaybetme Faktörleri:
Haddini Bilbao takımı yine iyi futbol oynayıp iyi pas yapsa da 3. bölgede istedikleri boşlukları çok da bulamadılar, buldukları pozisyonlarda da son vuruşlarda şanssızdılar. Rakibin katı savunması karşısında zorlanan ekip daha maçın başlarında öne geçse de bu skor avantajını koruyamadı. Kalabalık hücum yapmaları topun kendilerinde kalmasını sağlasa da rakibin kontra ataklarında eksik yakalandılar ve savunmada zor anlar yaşadılar diyebiliriz. Alınan mağlubiyette en büyük etken savunmada eksik yakalanmalarıydı, rakibin hızlı ayaklarını durdurmakta eksik yakalanınca oldukça zorlandılar.
Öne Çıkan İsimler:
Okan kurtarışlarıyla takımını ayakta tutan isim olurken Mustafa da attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynadı, Selim orta alanda takımın dinamosuydu. Haddini Bilbao adına Ahmet ise attığı 2 gole rağmen takımını mağlubiyetten kurtaramadı.
Maçın Adamı: Mustafa
Maçın Gümüş Adamı: Selim
Maçın Kalecisi: Okan
Maçın Defansı: Selim
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Ahmet
Maçın Centilmeni: Mustafa