Diriliş Net Skorla Rahat Nefes Aldı!

Gecenin 3. maçında Çepni Sk ile Diriliş Fk takımları karşı karşıya gelirken puana ihtiyacı olan Diriliş Fk takımı 3-0 gibi net bir skorla maçtan galibiyetle ayrıldı ve play off biletini büyük ölçüde cebine koydu diyebiliriz.
Kazanma Faktörleri:
İyi bir kadro yapısı ile sahaya çıkan Diriliş Fk takımı iyi pas yaparken haklı bir galibiyet aldı diyebiliriz. Her mevkide sağlam oynayan ekip rakibe çok da pozisyon vermezken genel anlamda orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta çok da pozisyon bulamasa da buldukları pozisyonları iyi değerlendirip sonuca gitmesini bildi. Son 10 dakikayı 6 kişi oynamasına rağmen pozisyonlar bulmaya devam eden ekip son dakikalarda Rıdvan’ın güzel golüyle maçın skorunu belirlediler. Alınan galibiyette iyi savunma ön plana çıkarken orta alanda da iyi pas yapıp savunmanın arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalıştılar.
Kaybetme Faktörleri:
Çepni Sk skor anlamında kötü gidişe dur diyemese de oyun olarak uzun zamandır ilk defa umut verdi diyebiliriz. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip orta alanda pas da yapabilirken tek eksik 3. bölgede etkili olamamalarıydı ki rakibin de katı savunması bunda büyük rol oynadı. Genel anlamda iyi savunma yapan ekip skor 2-0 ken çok net pozisyonlardan sonuç alamazken bu pozisyonları gole çevirseler en azından sahadan 1 puanla ayrılabilirlerdi. Özet olarak mücadele ve oyun iyiydi fakat 3. bölgede istediklerini sahaya yansıtamadılar, rakibin katı savunmasını geçemediler, net pozisyonlardan da sonuç alamadılar.
Öne Çıkan İsimler:
Rıdvan orta alanda takımın en etkili ismi olurken oyunu iyi kurdu, takımının ataklarını başlatan isimdi, geceyi de güzel bir golle tamamladı.
Maçın Adamı: Rıdvan
Maçın Gümüş Adamı: Soner
Maçın Kalecisi: Hikmet
Maçın Defansı: Soner
Maçın Ortasahası: Rıdvan
Maçın Forveti: Hamitcan
Maçın Golü: Rıdvan
Maçın Centilmeni: Mehmetcan