Lezzet Güveç Evi Çalı’da Finalde!

Çalı Konferans yarı final maçında karşı karşıya gelen Güveç Lezzet Evi İman Gücü takımlarının mücadelesi her iki tarafın da kontrollü oyunuyla başladı. 5. Dakikadan sonra daha atak bir oyun sergileyen Güveç Lezzet Evi pozisyonlar bulmaya başladı ve ilk golü bulan taraf oldu. Ilk bölümlerde topu ileri taşımakta zorlanan İman Gücü takımı 10. Dakikadan sonra rakibin baskısını kırmayı başardı ve rakip sahada daha çok görülmeye başladı. Orta alanda etkili ataklar yapsalar da final paslarını iyi yapamayan ekip etkili oyunlarına rağmen skor denge getiremediler ve devrenin son dakikalarında yedikleri golle devreye 2 0 yenik girdiler. 2. yarı yine oyun olarak iki takım da dengede başlasa da gole ihtiyacı olan İman Gücü takımı rakip kalede daha etkili olmaya başladı. Güveç Lezzet Evi kontra toplarla rakip kalede etkili olmaya çalışırken katı savunmayla rakibe çok da göz açtırmadı. Özellikle Mehmet’le sağ kanattan etkili gelen ekip çok net 2 pozisyondan sonuç alamazken dönen topun kalesinde gol olması bütün dirençlerini kırdı ve sahadan 3 0 lık skorla mağlup ayrılarak final biletini rakibe verdiler.
Güveç Lezzet Evi orta alanda Onur ve Tugay gibi 2 etkili silahla bu bölgede etkili olurken yaptıkları katı savunmayla da rakibe nefes aldırmadılar. Disiplinden maç boyunca kopmayan ekip rakibi cezaalanlarına fazla sokmazken kontra toplarla etkili olup net bir skorla maçtan galip ayrılıp finale çıkmasını bildiler. Tugay oynadığı güzel futbolu jeneriklik bir golle süslerken Onur da orta alanda topu iyi taşıdı ve takımın en etkili silahlarındandı. İsa katı savunmasıyla rakibi yıldırırken Kenan orta alana çok destek verdi orta alanda çok koştu.
İman Gücü takımı maça tutuk başlasa da ilerleyen dakikalarda açıldı fakat etkili oyunlarını pozisyonlarla süsleyemeyince skor üretmekte zorlandılar. Savunma olarak iyi mücadele eden ekip orta alanda da top iyi olsalar da 3. bölgede kaleyi görmekte zorlandılar ve bu bölgede çok top kaybı yaptılar. Maça defansta başlayan Mehmet’le en net pozisyonlarını bulan ekip özellikle 2. yarıda bu oyuncunun al da at dercesine yaptığı ortalardan gol çıkarabilselerdi skor 2 2 ye gelirdi ve maça yeniden ortak olabilirlerdi fakat dönen topun gol olmasıyla oyundan yine düştüler. İskender sadece takımının değil sahanın en iyilerinden olurken yaptığı kritik müdahalelerle takımını maç boyunca ayakta tuttu mücadelesiyle ön plana çıkan isimdi. İlter de hem savunmada hem orta alanda büyük mücadele sergilerken Mehmet savunmadaki başarılı oyununu etkili bindirmeleriyle süsledi, zaman zaman etkili şutlarla gol aradı. Samet etkili kurtarışlarla kalesinde güven verirken yediği gollerde çok da yapabileceği birşey yoktu, Yasin savunmadaki yerini çok kaybetmedi başarılı bir performans sergiledi.
Maçın Adamı : Tugay
Maçın Gümüş Adamı: Onur
Maçın Kalecisi: Sefa
Maçın Defansı: İskender
Maçın Ortasahası: Onur
Maçın Forveti: Tugay
Maçın Golü: Tugay
Maçın Centilmeni: İskender

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.