Kontraatak Fc Finalde!

Cesse Merkez Konferansta Yarı Final maçında karşı karşıya gelen Güven Oto Fren ve Kontraatak Fc takımlarının mücadelesi Ahmet’in kendi sahasında attığı güzel golle başladı ve Kontraatak takımı maça adeta 1-0 önde başladı. 20. saniyede gelen Ahmet’in golü takımına büyük avantaj sağlasa da Güven Oto Fren Ali ile skora denge getirmeyi başardı. Kontraatak takımı yeniden öne geçmeyi başarırken devre de 2 1 lik Kontraatak Fc üstünlüğü ile tamamlandı. 2. Yarıda gol için yüklenen Güven Oto Fren takımı savunmada büyük boşluklar verirken bu boşlukları iyi değerlendiren Kontraatak takımı rakip kaleye gol olup yağarken sahadan 8 1 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp adını finale yazdırdı.
Güven Oto Fren takımı maça çeyrek final kadrosu ile başlarken 2. dakikada Bahattin’in sakatlığı takımı olumsuz yönde etkiledi ve zorunlu bir değişiklik yapmak zorunda kaldılar. Oyuna sonradan dahil olan Semih de etkili bindirmeler yapsa da Bahattin’in yokluğunu hissettiler diyebiliriz. İlk yarıda başa baş mücadele veren ekip devreye 2 1 yenik girseler de maça ortaktılar diyebiliriz. 2. yarıda gol için ataklarını arttırsalar da savunmanın arkasında büyük boşluklar vermeleri ve disiplinden kopmaları final biletini alamamalarına sebep oldu. Özellikle 3. golden sonra tamamen oyundan düşen ekip sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrılsa da şunun altını çizmemiz gerekiyor ki son vuruşlarda çok şanssızdılar. 2. yarının başlarında ve ortalarında rakip kaleye sürekli şutlar gönderseler de top hep yakın mesafeden auta gitti, kimi toplar da direkte patladı. İlk yarıda Semih Akbaş orta alanın en etkili ismi olurken etkili şutlarla rakip kalede tehlikeli oldu, 2. yarıda ise geri dönüşlerde çok zorlandı. Sinan başlarda şanssız goller yese de etkili kurtarışlara da imza attı fakat 2. yarıda yediği gollerde çok da yapabileceği birşey yoktu.
Kontraatak Fc takımı katı ve disiplinli savunma anlayışlarıyla rakibe çok da pozisyon vermezken daha çok uzaktan şutlara zorladı. Yusuf ve Kadir’in orta alandaki etkili paslaşmaları takımı etkili pozisyonlara sokarken ilk yarıda disiplinden kopmadan oynayıp 2. yarıda savunmada çözülen rakiplerini gole boğarak final biletini aldılar. Bugün takımda vasat oyuncu olmazken takım halinde çok koşup finali isteyen bir oyun sergilediler ve haklı bir galibiyet aldılar. Savunmada riske girmeden garanti oyun sergileyen ekip orta alanda iyi mücadele ederek rakibi bunaltırken İleri uçta da Doğukan’la etkili olarak farka koşmasını bildiler.
Maçın Adamı: Yusuf
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Oğuzhan
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Yusuf
Maçın Forveti: Doğukan
Maçın Golü: Ahmet
Maçın Centilmeni: Yusuf

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.