Leroy Hatrick İle Çepni’yi Sırtladı!

Gecenin ilk maçında Çepni Sk ile Emek City takımları karşılaşırken ilk yarısını 3 1 önde tamamlayan Çepni Sk maçtan da 4 2 lik skorla galip ayrıldı ilk 4 yolunda kritik bir galibiyete imza attı.
Çepni Sk bu akşam şansının da yardımıyla önemli bir galibiyete imza atarken özellikle ilk 2 golde şans yanlarındaydı ve bu gollerle büyük avantaj elde ettiler. Bu skor avantajını iyi kullanan ekip 2. yarıda da skoru korurken bitime az bir süre kala farkı 3 e çıkarırken maçtan da 4 2 lik skorla ayrılarak 3 puanı cebine koydu. Maç boyunca iyi mücadele eden ve iyi pas yapan ekip pozisyon bulmakta zorlansa da buldukları pozisyonları iyi değerlendirirken genel anlamda orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta Leroy’un golleriyle istediğini aldı. Savunma olarak oyun disiplininden kopmayan ekip kontrollü ataklarla gol ararken bugün Leroy attığı 3 golle takımını sırtlayan isim oldu ve gecenin adamıydı. Bunun dışında Emir hem savunmada hem orta alandaki mücadelesiyle maçın gizli kahramanlarından olurken savunmada çok kritik hamlelerde bulundu, orta alanda da oyunu iyi kurdu. Mehmetcan savunmada yerini hiç kaybetmezken bu bölgede ön plana çıkan isimdi.
Eme City takımı ise çok şanssız bir maç geçirirken oyun olarak aslında rakibe denk bir oyun sergilemiş olsalar da çok net pozisyonlardan sonuç alamayınca 4 puan kazanma fırsatını teptiler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Sandalcı sahasına çok da alışık olmamalarına rağmen geniş sahada iyi pas yapan ekip ne savunmada boşluk verdi ne de pozisyon bulmakta sıkıntı çekti, tek eksikleri goldü, ve bu gelmeyen gol mağlubiyete sebep oldu. Yedikleri ilk 2 gol kendileri adına çok şanssız goller olurken kendi yaptıkları ataklarda ise karşı karşıya pozisyonlar dahil birçok net pozisyondan sonuç alamadılar. Son bölümlerde bir ara oyunu rakip yarı alana yığıp skor bulma adına her şeyi yapsalar da bugün son vuruşlar açısından günlerinde değillerdi ve aradıkları golü bir türlü bulamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Mustafa ileri uçta çok istekli ve baskılı bir oyun sergilese de son vuruşlarda çok şanssızdı, çerçeveyi bulmakta zorlandı, Olcay maça ileri uçta başlarken bu bölgede iyi işler de yaptı, 2. yarıda ise savunmasına yardımcı oldu. Yusuf orta alanda oyunu iyi kurarken savunmanın arkasına nefis toplar bıraksa da arkadaşları bunları değerlendiremedi, Eray mücadeleci oyununu güzel bir golle süslerken kaleci Hasan da etkili kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tutsa da bu performans puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Leroy 
Maçın Gümüş Adamı: Emir 
Maçın Kalecisi: Burak 
Maçın Defansı: Mehmetcan 
Maçın Ortasahası: Emir 
Maçın Forveti: Leroy 
Maçın Golü: Eray 
Maçın Centilmeni: Olcay