Doruk Sağlık Gümbür Gümbür!

Gecenin son maçında Doruk Sağlık ile Kayadibi Gençlik takımları karşılaşırken bu sezon oynanan ilk maçta olduğu gibi yine kazanan Doruk Sağlık takımı oldu ve rakibine rövanşı vermeyerek sahadan 6 2 lik skorla galip ayrıldı ve çıkışını sürdürdü.
Doruk Sağlık takımı puan olarak şuan zirvenin uzağında kalsa da şampiyonluğun en ciddi adaylarından olduğunu bu maçta da gösterirken özellikle son dönemlerde daha da kurumsal olma yolunda ciddi adımlar atarak önce Menejerliğe Morinho Serdar’ı getirdiler sonra da Doruk Sağlık Grubunun desteğini arkasına alarak hedeflerini de yükseltmiş olduklarını her maç gösterir oldular. Bu akşam da maç boyunca skor avantajını elinde tutan ekip iyi de savunma yaparak çok da zorlanmadan sahadan 6 2 gibi farklı bir skorla ayrılıp puan farkını kapatmaya devam ettiler. Hücumda Muhammed ve Oğuzhan’la etkili olan ekip rakip savunmayı oldukça zorlarken çok net pozisyonlar buldular, farkı daha da açabilirlerdi. Kadir orta alanda oyunu yine iyi kurarken savunma bloğu maç boyunca disiplinden kopmadı, kaleye yapılan Okan takviyesi ise olumlu sonuçlar verirken başarılı eldiven kurtarışlarıyla takımına güven verdi. Menejer Morinho Serdar maç boyunca takımını motive ederken vermiş olduğu bu enerji takıma ciddi katkı sağladı. Muhammed attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken Oğuzhan gollerine bu maçta da devam etti ve geceyi 2 golle tamamladı, Levent ise savunmadan taşıdığı topu usta işi bir golle tamamladı ve skora katkı sağlamış oldu.
Kayadibi Gençlik takımı yeni takviyeleriyle çıktığı 2. maçından farklı mağlubiyetle ayrılırken oyun olarak kötü bir performans sergilememelerine karşın kaleci Güray ve Eren’in yokluğu ciddi anlamda hissedildi, kaleci yokluğu farklı mağlubiyeti getirdi. Play Off lara yaklaşık 1 aylık bir süre kalırken toplanan 32 puan bu süreçte yeterli olacak gibi dururken gelecek maçlarda kazanılacak yada kaybedilecek puanlar ön elemeye 1. yada 2. torbadan katılacaklarını belirleyecek fakat şuan tek eksik bu takımın birlikte oynamaya ihtiyacı var, zira kadro kalitesi olarak çıta yükselse de uyum eksikliği gözlerden kaçmıyor. Bugün alınan farklı mağlubiyette en büyük etken kaleci eksikliği olurken rakibin de başarılı performansına gölge düşürmek istemiyorum ama kalede Güray yada Eren olsaydı bugün skor daha farklı olabilirdi, maça ortak olabilirlerdi diye düşünüyorum. Buna rağmen sahaya iyi yayılan ekip rakip alanda etkili olurken en büyük artı yenilen gollere rağmen oyundan düşmemeleri ve son dakikaya kadar maçı bırakmamalarıydı. 3. bölgede iyi işler yapsalar da son vuruşlarda yeteri kadar iyi işler yapamayan ekip skor üretmekte zorlanırken mücadele anlamında geçer not aldılar ve gelecek adına umut verdiler. Aykut ve Melih orta alanı yine toparlarken Hüseyin ileri uçta çok istekliydi fakat son vuruşlarda şanssız bir maç geçirdi. Enes daha çok orta alana destek verirken Eray ve Eren genel anlamda savunmadaki yerlerini kaybetmediler, zaman zaman rakibin kalabalık atakları karşısında zorlandılar.
Maçın Adamı: Muhammed 
Maçın Gümüş Adamı: Oğuzhan 
Maçın Kalecisi: Okan 
Maçın Defansı: Levent 
Maçın Ortasahası: Muhammed 
Maçın Forveti: Oğuzhan 
Maçın Golü: Levent 
Maçın Centilmeni: Enes