Kurtbasan City Galibiyetle Başladı!

Maç Terminal takımının başlama vuruşu ile başladı. İlk dakikalarda daha etkili olan takım Kurtubasan City takımıydı. Oldukça atak ve baskılı başlayan ekip ardarda ataklar ile rakip kaleyi yokladı. Terminal takımı ise kontra ataklar ile rakip kaleye hücum ediyordu. Nitekim 5.dakikada Terminal takımından Şenol kontra atak sonucunda bitirici bir vuruş ile takımını öne geçirdi. Ama bu golün Sevinç’ini daha yaşayamadan Kurtbasan santradan hücuma kalkarak aynı dakikada Ömer ile maça tekrar eşitliği getirdi. Golden sonra baskısına devam eden Kurtbasan 8.dakikada Erdoğan ile öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra daha defansif bir oyun sergileyen kurtbasan savunmada oyunu kabullendi. Terminal takımı ise geriye düşmelerinden dolayı baskısını arttırdı. Uzaktan etkisiz şutlar ile rakip kaleyi yoklayan ekip 13.dakikada Şenol ile uzaktan şut ile kaleci Muhammed’i avlayarak maça tekrar eşitliği getirdi. Kurtbasan takımı topun kontrolünü ele geçirerek öne geçmeye çalıştı. Terminal takımı ise ilk dakikalardaki anlayışına dönerek kontra atak aradı. Kurtbasan takımı 19 ve 20.dakikalarda Erdoğan ve Ömerin attığı gollerle birden 2 farkla üstünlüğü yakaladı. Farkı azaltmak için hücumsal bir oyuna dönen Terminal takımı kalesinde açıklar vermeye başladı. Bu açıkları değerlendirmeye çalışan kurtbasan takımı ilk yarının son dakikalarında Erdoğan ile bir gol daha bularak ilk yarıyı 5-2 önde tamamlamayı başaran ekip Kutbasan City oldu.
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmesi
Maç Terminal takımının başlama vuruşu ile başladı. İlk dakikalarda daha etkili olan takım Kurtbasan City takımıydı. Oldukça atak ve baskılı başlayan ekip ardarda ataklar ile rakip kaleyi yokladı. Terminal takımı ise kontra ataklar ile rakip kaleye hücum ediyordu. Nitekim 5.dakikada Terminal takımından Şenol kontra atak sonucunda bitirici bir vuruş ile takımını öne geçirdi. Ama bu golün Sevinç’ini daha yaşayamadan Kurtbasan santradan hücuma kalkarak aynı dakikada Ömer ile maça tekrar eşitliği getirdi. Golden sonra baskısına devam eden Kurtbasan 8.dakikada Erdoğan ile öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra daha defansif bir oyun sergileyen kurtbasan savunmada oyunu kabullendi. Terminal takımı ise geriye düşmelerinden dolayı baskısını arttırdı. Uzaktan etkisiz şutlar ile rakip kaleyi yoklayan ekip 13.dakikada Şenol ile uzaktan şut ile kaleci Muhammed’i avlayarak maça tekrar eşitliği getirdi. Kurtbasan takımı topun kontrolünü ele geçirerek öne geçmeye çalıştı. Terminal takımı ise ilk dakikalardaki anlayışına dönerek kontra atak aradı. Kurtbasan takımı 19 ve 20.dakikalarda Erdoğan ve Ömerin attığı gollerle birden 2 farkla üstünlüğü yakaladı. Farkı azaltmak için hücumsal bir oyuna dönen Terminal takımı kalesinde açıklar vermeye başladı. Bu açıkları değerlendirmeye çalışan kurtbasan takımı ilk yarının son dakikalarında Erdoğan ile bir gol daha bularak ilk yarıyı 5-2 önde tamamlamayı başaran ekip Kurtbasan City oldu.
2.yarıya Terminal takımı çok hızlı bir başlangıç yaparak girdi. Farkı azaltmak ve maça tutunmak için tüm imkanlarını kullanarak riskli bir oyun oynayan ekip bu oyunun meyvesini 28.dakikada Şenol ile golü bularak farkı 2’ye indirdi. Baskısına devam ederek gol arayışına devam eden ekip kalesinde açıklar vermeye devam ediyordu. Kurtbasan takımı ise skoru korumaya yönelik bir oyun ortaya koyuyordu. 31.dakikada Ömer ile farkı tekrar 3’e çıkaran ekip farkın rehavetine kapılarak oyundan düştü. 37.dakikada uzun top ile çıkan Terminal takımının topuna ceza sahasında dokunan Kurtbasan kalecisi sarı kart ile cezalandırıldı ve Serbest vuruş verildi. Güzel bir organizasyonda Murat T. ile golü bulan ekip farkı tekrar 2’ye düşürdü. Bu golden 3 dakika sonra Serkan sahneye çıkarak farkı 1’e indiren golü buldu. Kurtbasan takımında sinirlerin gerildiği dakikalarda günün başarılı ismi Erdoğan takımını rahatlatan golü bularak 38.dakikada tekrar farkı 2’ye çıkardı ve skoru 7-5 yaptı. Oyundan hiç kopmayan ekip oyun disiplininden kopmayarak Şenol ile tekrar farkı 1’e indirse de Erdoğanın golüne engel olamayınca fark tekrar 2’ye çıktı. Kalan dakikalarda baskısına devam eden Terminal takımı bir frikikten Serkan ile bir gol daha bularak farkı 1’e indirip son 2 dakikada umutlansa da maçın son atağında golü bulan taraf Erdoğan ile Kurtbasan takımıydı ve msçı bu gol ile 9-7 kazanan taraf Kurtbasan City oldu.
Kurtbasan City
Maça kalelerinde gol yiyerek başlayan ekip 2 dakikada öne geçmeyi başardı. Ve bu üstünlüğünü son dakikaya kadar koruyarak galibiyete uzandılar. Kalede Muhammed görev aldı. Zaman zaman hatalar yapsa da yaptığı kritik müdahaleler ile takımını ipten alan Muhammed iyi bir maç çıkardı. Savunmada Abdullah, Ozan ve Haşim 3’lüsü görev aldı. Uyumları iyi olan 3’lüden Haşim savunmada çakılı kalan isimdi. Bütün toplara müdahale eden isim başarılı bir maç çıkardı. Ozan savunmada elinden geleni yapsa da takibe erken girmesi takımına zaman zaman sıkıntı çıkardı. Abdullah ise savunmada oynasa da bazı pozisyonlarda ileri çıkarak hücuma da katkı verdi. Orta sahada Ömer ve Mikail 2’lisi görev aldı. Uyumları zaman zaman iyi olan 2’liden Mikail topu ayağında tutmayarak tiki taka futbolu oynamaya çalışarak takımını hızlandırdı. Ömer ise takımını bir maestro gibi yönlendirerek çok iyi bir maç çıkardı bunun yanında 3 golü ile skora etki eden isim oldukça etkiliydi. Forvette Erdoğan görev aldı. Maçın yıldızı olan Erdoğan takımının en efektif oyuncusuydu. Takım arkadaşlarını otunda tutan isim çok iyi bir maç çıkardı. Sonraki maçlardaki Kurtbasan City takımına başarılar dileriz.
Terminal
Maça hızlı bir giriş yaparak Önede geçen ekip skoru koruyamayarak geriye düştüler maçı hep geriden takip eden ekip farkı çok kez 1’e indirse de istediği sonuca bir türlü gidemeyerek maçı kaybettiler. Kalede Şahan görev aldı. Zaman zaman kritik kurtarışlar yapsana çok fazla gol yiyen kaleci beklenen performansı bir türlü sergileyemedi. Savunmada Serkan, Emrah ve Umut 3’lüsü görev aldı. Uyumları fena olmayan 3’lüden Serkan savunmada elinden geleni yapsana zaman zaman oyundan koparak açıklar verdi. Emrah savunmanın bel kemiği gibiydi. Her topa müdahale eden Emrah 2.yarıda yorgunluk sinyalleri verdi. Umut ise zaman zaman ileri çıkarak çok fazla efor sarfetmesi açıklar vermesine sebep oldu. Orta sahada Murat T. ve Murat Y. görev aldı. Adaş olan ikili isimlerinin aksine uyumları kötüydü. Murat T. maç boyunca kaleyi uzaktan şutlar ilr yokladı fakat etkisizdi ve istediği oyunu yansıtamadık. Murat Y. ise takımının ataklarını yönlendiren isimdi fakat yaptığı pas hatalı ile takımını zaman zaman zor durumda bıraktı. Forvette ise Şenol görev aldı. Şenol takımının en başarılı ismiydi. Takımı adama 4 gol atmayı başaran Şenol takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Sonraki maçlarda Terminal takımına başarılar dileriz.
Maçın Adamı:Erdoğan
Maçın Kalecisi:Muhammed
Maçın savunması:Ozan
Maçın Orta sahası:Ömer
Maçın Forveti:Erdoğan