Kudüs Kalesi 2. Yarıda Düştü…

Kudüs takımı maça savunma ağırlıklı bir oyunla başlarken defans hattında oyuncuları genellikle uzun paslar deneyerek kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar. Oyunun ilk bölümlerinde iki takımda başabaş mücadele etmelerine rağmen İlk dakikada kalelerinde gördüğü gol ile 1-0 geriye düştüler. Maçın 20. dakikasına kadar bu skorla devam eden oyunda yavaş yavaş hararetin artması ile beraber gollerde gelmeye başladı. Ortada geçen oyunda ileri hücumlarda fazla oyuncuyla kalan ekip kalelerinde de golü gördüler. İlk yarının sonlarında skor olarak 2-1 geriye düştüler. Defansta iyi mücadele eden ekip İyi paslaşmalar yaparak iyi hücumsal organizasyonlarda ekip çalışması takım çalışması yaparak kalelerinde fazla gol görmediler. İkinci yarıya ise tutuk başlayan Kudüs ekibi ilk yarıya nazaran daha düşük bir tempo ile devam ettiler ilk yarıda gösterdikleri paslaşma ve şut organizasyonlarını İkinci yarıda rakibin de işleri ciddiye almasıyla bunu başaramadılar ve istedikleri skorla sahadan ayrılamayıp maçtan 6-3 mağlubiyetle ayrıldılar.
Cska Filistin maça önde baskı ile başlayarak rakip takımı sahasından çıkarmak istemedi özellikle rakibin kanat organizasyonlarına engel olan Filistin ekibin de Serkan’ın orta alandaki aktifliği ise göze çarpan detaylarda oldu. Defans hattında iyi paslaşmalar ile orta alana rahatlıkla topuk taşıyabildiler. Mustafa’nın hücumdaki güzel şutları takıma büyük katkı sağladı ve bu oyunu 2 gol ile süsledi. Savunmada çok fazla toplara müdahaleleri yerinde olmasa da topu kaleye yaklaştırmadılar. Ve bu yüzden Mustafa’nın fırsatçılığı ve tecrübesi ile skoru lehine çevirmeyi başardılar. Nedimin presi isteği takım adına önemli bir ateşleyici güç olurken bu oyunu da iki gol ile süsledi. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü eline alan Filistin ekibi kontrollü akıcı bir oyun sergileyerek öne geçmeyi başardılar. Skoru rehavetine kapılmayan ekip güzel paslaşmalar İyi şutlar ile ikinci yarıyı da muhteşem bir şekilde tamamladılar.
Kudüs takımında Mehmet attığı üç gol ile takımına büyük destek olurken diğer takım arkadaşları da bir o kadar ona yardımcı oldular ama mağlubiyetin önüne geçemediler. Defansta çok iyi mücadele ettiler çok isteklilerdi fakat rakip takimın etkili oyuncularına yenik düştüler.
Cska Filistin ekibi Çok iyi mücadele ve takım oyununu yansıttılar. Mustafa hücumda iyi mücadele ederek takımını sırtlayan isim oldu ve bu oyunu iki gol ile süsledi. Aynı zamanda Nedim fırsatçılığını ve tecrübesini göstererek kolay bir oyun sergiledi. Boşa kaçtı adam eksikti ve belkide bugün takımın en iyisi olduğunu bize hissettirdi. Buna karşı dediğimiz gibi takım oyununuda çok iyi oynayan ekipte Serkan’ın attığı iki gol maça büyük katkı sağladı Serkan da çok mücadele ederek çok istekli bir oyun sergileyerek takımının kazanmasında büyük rol oynadı.

 

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.