Bager Spor Yara Aldı…

Doruk sağlık takımı ideal kadrosundan yoksun 7 ile oyuna başlarken ilk bölümlerde daha çok defansif bir oyun sergilediler. Orta alanda iyi paslaşmalar iyi bire birler yaparak rakip kaleye organize bir şekilde yaklaşmaya çalıştılar. İlk 10 dakikada İki takımda birbirlerini tartmaya çalıştı. Orta alanda Levent aldığı topları kanatlara ve hücumdaki arkadaşlarına iyi dağıtarak etkili bir performans sergiledi. Yaptığı şık çalımlar ile rakip takım oyuncularını oyundan düşürdüğünü söyleyebiliriz. Doruk sağlık ekibi eksiklerine rağmen ilk yarıda etkili ayakları ile ileride baskı kurarak rakibin direncini kırdılar. Hücumda etkili olmaya çalışırken defans hattında büyük boşluklar veren ekip İlk golü kalelerinde görmelerine rağmen Çabuk toparlandılar hemen ardından eşitliği sağlamayı bildiler ve durumu 1 -1 e getirdiler. Maçın ilk yarısının sonlarına doğru iki takımda yerinde müdahaleler ilerdeki oyuncularının çabukluğu ile durumu 5-5 e getirdiler.
İkinci yarıya da hızlı bir şekilde başlayan Doruk Sağlık ekibi oyunu çok iyi dengede tutarken hücum anlamında ilerdeki oyuncuları ekstra performansları ile takıma büyük bir hava soktular. Hücumda etkili paslaşmalar güzel şutlar çekerek kaleci çaresiz bırakmayı bildiler. Levent’in orta alandan hücuma ilettiği paslarında bunda etkisi olduğunu söyleyebiliriz. İkinci yarının hemen başında bulduğu golle durumu 6-5e getiren ekip rakibinin de oyundan düşmesi ile farkı açmakta zorlanmadılar. İkinci yarıda kalelerinde hiç gol görmeyen ekip hücum anlamında da 5 gol ile maçtan galip ayrılmasını bildiler.
Bagerspor maça ilk yarıda iyi bir oyun sergileyerek başlasa da devamını getirme konusunda eksiklikler gösterdiler. Basit top kayıpları fazla, ekstra paslar yaparak hataya zemin hazırlayan ekipe ikinci yarının hemen başlarında kalelerinde gördükleri gol ile oyundan hatta oyun disiplininden kopan ekip bununla beraber farkı açtırmamak adına ilerdeki hücum organizasyonlarına fazla oyuncular ile giderek defansta büyük boşluklar verdiler. Bu boşlukları çok iyi değerlendiren rakip takımda farkı açmayı başardılar. İkinci yarının ortalarına geldiğimizde durumu 8-5 geride tamamladılar. Oyundan iyice düşen ekip maçı da 10-5 gibi farklı bir mağlubiyetle tamamladılar. Bager ekibinde okan hücum hattında attığı üç golüyle takımı adına skora destek yapan isim oldu.
Dorun sağlık ekibinde En çok göze çarpan isim attığı 7 gol ile Oğuzhan oldu. İlerde sürekli pres yapan ve bu presleri sonucunu alan Oğuzhan bulduğu şık goller ile takımına en çok katkı yapan isim oldu. Mücadelesi isteği ve azmi ile takımı adına başarılı bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Onunla beraber İdris attığı 2 gol ile öne çıkarken Levent bir gol ile oyunu tamamladı.
Bagerspor da Öne çıkan çok fazla isim olmamasına karşın ortalarında Ogün ve Önder takımını ayakta tutmaya çalışan isim oldu. Okan ileri uçta attığı çok mücadele etti ve bu mücadelesini attığı 3 gol ile süsledi.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.