Kity City Galibiyetle Tanıştı!

Günün 2.maçında Kurtubasan takımı ile Kity City takımları karşı karşıya geldi. 2 takımında güçleri eşitken ilk golü bulan ekip ilk dakikada Kity City olsa da 2 takımda maçın içindeydi. Fakat 2.yarı Kurtbasan takımının oyuncusu sakatlanıp oyunu terk edince eksik kaldılar ve Kity City takımı da rakibin eksik kalması ile maça ağırlığını koyarak maçı 8-5 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Kurtbasan takımı daha ilk dakikada Nurettin ile öne geçmeyi başararak maça adeta önde başladı. 3.dakikada Rıza ile farkı 2’ye çıkarmayı başaran ekip maçı hep önde sürdürdü. 2.yarı rakip farkı 1’e indirdiği dakikada oyuncusu sakatlanınca eksik kalınca farkı tekrar arttıran Kurtbasan takımı galibiyete uzandı. Yiğit kalede çok önemli kurtarışlara imza atarken savunmanın bel kemiği olan Mustafa savunmasını toparlayan ve topu hücuma taşıyan isimdi ve bunda çok başarılıydı. Ortasahada görev alan Sinan ve Nurettin 2’lisi takımlarının hücum varyasyonlarını çeşitlendiren isimlerdi. Sinan daha çok hem hücum hem de savunma kısmında en çok efor sarf eden isimlerdendi. Nurettin ise maçın kilidini açan isimdi. Oyun zekası ile dikkat çeken isim attığı 3 gol ile de maçı takımına getiren isimdi. Forvette görev alan Mehmet ise bitiriciliği ve fırsatçılığı ile tam bir forvet olduğunu bu maçta gösterdi.
Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde gol görerek başlayan ekip daha 3.dakikada 2 farklı geriye düşse de maçı bırakmadı ve 2.yarıda beraberliği de yakalasa da takım sakatlık nedeniyle maça tutunamadılar ve yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Muhammed uzaktan şutlarda mükemmel kurtarışlara imza atarken karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda yetersiz kaldı. Savunma da sırıtan isimlerden olan Haşim maç boyunca rakiplerine çok erken girdi ve kolay geçildi. Arkasında çok fazla boş alan bırakan Haşim zaman zaman takımını zor durumda bıraktı. İleride görev alan Samet takımının en dikkat çeken isimlerinden biriydi. Takımı adına elinden gelen her şeyi yapan Samet takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Forvette görev alan Ömer ise çok fazla gol pozisyonuna girse de bunları çok kötü değerlendirdi. Girdiği gol pozisyonlarından bir kaçını gole çevirmeyi başarsaydı eğer şuan farklı bir yazı yazıyor olabilirdik.
Maçın Adamı:Nurettin
Maçın Gümüş Adamı:Rıza
Maçın Kalecisi:Yiğit
Maçın Defansı:Mustafa
Maçın Ortasahası:Nurettin
Maçın Forveti: Rıza
Maçın Golü:Nurettin
Maçın Centilmeni:Haşim