İlk Derbide Kazanan Has Kayadibi!

Günün son maçında Palermo ile Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya geldi. İlk yarı 2 takımda birbirini denerken golü bulan ekip Kayadibi takımı oldu. 2.Yarı Palermo takımı beraberliği sağlasa da Kayadibi takımı maçın son dakikalarında buldukları 2 gol ile maçı 3-1 kazanmasını bildiler.
Kazanma Faktöleri
Maça temkinli başlayan ekip uzaktan şular ile rakip kaleyi yoklarken 15.dakikada Oğuzhan ile öne geçmeyi başardı. 2.yarıya kontrollü bir oyun ile başlayan Kayadibi Gençlik takımı oyunu yavaşlatmaya çalışırken kalelerinde golü görse de oyuna tekrar ağırlığını koyarak maçı 3-1 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Berkay çok iyi bir maç çıkardı. Bir çok gol pozisyonunda kalesini gole kapatan isim refleksleri ve korkusuzca hareketleri ile takımının yıldızlarındandı. Savunmada görev alan Enes takımın kaptanıydı. Ve bir kaptanın yapması gereken her şeyi maç boyunca yaptı. İleride görev alan Oğuzhan ve Ahmet 2’lisi Xavi ve Inıesta 2’lisi gibiydiler. Uyumları çok iyi olan 2’liden Ahmet takımının hücumlarını yönlendiren isimdi. Oyun görüşü ve akıl dolu attığı paslar ile dikkat çeken isim iyi bir maç çıkardı. Oğuzhan ise takımının beyni gibiydi, attığı şık çalımlar ile rakiplerini kolay bir şekilde geçen Oğuzhan ince bilekleri ile de dikkat çekti.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibine göre daha iyi bir başlangıç yapan Palermo takımı öne geçebileceği pozisyonları bir bir harcayınca kalelerinde golü gördü. 2.yarı baskılarını arttırıp beraberliği yakalasalar da galibiyet golünü ararken kalelerinde açıklar vermeleri ile geriye düşerek maçı kaybettiler. Kalelerinde ilk yarı Erenin 2.yarı Güray’ın görev aldığı takımda 2 kalecide iyi bir performans ortaya koysa da Güray takım arkadaşlarını kalesinden yönlendirmesi ile bir adım öne geçti. Savunma kurgusu iyi olan ekipte Barış takımının yediği gollerde basit hatalar yapan isimdi. İleride görev alan Murat ise topu çok fazla ayağında tuttu ve takımının oyununu yavaşlattı. Forvette görev alan Hüseyin takımını umutlandıran ve maça tutan golü atan isimdi. Fakat Hüseyin de attığı gol dışında fazla bir varlık gösteremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Oğuzhan
Gümüş Adamı:Enes
Maçın Kalecisi:Berkay
Maçın Defansı:Enes
Maçın Ortasahası:Ahmet
Maçın Forveti: Oğuzhan
Maçın Golü:Ahmet
Maçın Centilmeni:Hüseyin