Kayadibi İşi Zora Soktu!

Gecenin 2. maçında Kayadibi Gençlik ile Torulspor takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçın ilk yarısını Kayadibi Gençlik takımı 4 2 önde tamamlasa da Torulspor bu zorlu maçtan 6 5 lik skorla galip ayrılmasını bildi ve 4. sıraya yükseldi.
Kazanma Faktörleri:
Torulspor takımı aslında istediği oyunu bir tülü sahaya yansıtamasa da maç boyunca mücadeleyi bırakmadı ve bunun karşılığını son 10 dakikada bulduğu 3 golle alarak 4. sıraya yerleştiler, rakiplerini de ateş hattına attılar. Savunma olarak diri duran ekip ileri uçta Musa ve Şaban’la gol ararken kontra toplarla etkili oldular ve Şaban’ın geceye damgasını vurduğu maçta uzatma dakikalarında Musa’nın golüyle güldüler. 3-0 geriye düşmeyi adet haline getiren ekip 2 maçtır 3-0 geriye düşmesine rağmen maçı çevirmesini bildi fakat oldukça zorlandılar.
Kaybetme Faktörleri:
Kayadibi Gençlik maça fırtına gibi başlarken henüz 9. dakikada 3-0 öne geçmesine rağmen 2. yarıda bireysel hatalardan yedikleri gollerle rakiplerine trajedik bir şekilde mağlup oldular. Son bölümlerde rakibin iyice kapanmasıyla pozisyon bulmakta güçlük çeken ekip kontra toplarla kalelerinde pozisyonlar verdiler ve şanssız goller yediler. Özellikle yenilen son iki gol bireysel hatalardan gelirken son golde rakibin elini kolunu sallayarak gidip gol atması mağlubiyetin geliyorum demesiydi. Aslında ilk yarıda 4 1 lik üstünlüğü yakalayan ekip maçı kazanacağım görüntüsü vermişti ve play off lar öncesi bu futbol umut da vermişti fakat yenilen basit goller takımı oyundan da düşürdü, mağlubiyeti de getirdi.
Öne Çıkan İsimler:
Mert attığı 5 golle geceye damgasını vururken bu müthiş performansı puan için yeterli olmadı, Şaban ise sakatlığına rağmen hırsıyla takımını sırtladı ve 4 golüyle galibiyette büyük rol oynadı. Mağlubiyete rağmen Güray mükemmel bir maç çıkarırken takımına kalesinde güven verdi, play off lara kalındığı takdirde takımının en büyük kozlarından olacağını gösterdi.
Maçın Adamı: Şaban
Maçın Gümüş Adamı: Mert
Maçın Kalecisi: Güray
Maçın Defansı: Erkan
Maçın Ortasahası: Şaban
Maçın Forveti: Mert
Maçın Golü: Şaban
Maçın Centilmeni: Bahadır