Emek City Kendini Ateşe Attı!

Gecenin ilk maçında ateş hattında bulunan iki ekip Parma ile Emek City takımları karşı karşıya gelirken kazanan taraf Parma takımı oldu ve play off yolunda kritik bir galibiyet alırken rakiplerini de ateşe attılar.
Kazanma Faktörleri:
Alınan galibiyette başrol oyuncusu Erkan Terzi olurken adeta dünyaları çıkardı, karşı karşıya pozisyonlarda bile topu rakibin ayağından alıp takımını ayakta tuttu. Kadro yapısı olarak çok koşan bir ekip görüntüsü veren ekip çok top kaybı yapıp orta alanda yeteri kadar top yapamasalar da yakaladıkları fırsatları iyi değerlendirdiler ve buldukları gollerle sahadan galibiyetle ayrıldılar. Aslında tecrübe kazandı diyebiliriz ki Parma’nın 10 sezonluk lig tecrübesi çok da iyi oynamamalarına rağmen skor üreterek maçı kazanmalarını sağladı.
Kaybetme Faktörleri:
Emek City maçı adeta kendileri rakibe hediye ederken rakibe göre en az 2 3 kat fazla pozisyonlar bulmalarına karşın skor üretme konusunda çok şanssızdılar. Net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip fırsat teperken alınan mağlubiyette tek sebep kaçan gollerdi diyebiliriz. Ayrıca şanssız goller yiyen ekip savunmaya çarpan topları ağlarından çıkardılar, gol atma konusunda şanssız oldukları gibi şanssız da goller yediler. Takıma bu maç dahil olan Aykut orta alandaki boşluğu dolduramazken uyum sorunu yaşadı, istenileni veremedi.
Öne Çıkan İsimler:
Emre attığı 2 golle görevini yine yerine getirirken Erkan Terzi tartışmasız gecenin en iyisiydi.
Maçın Adamı: Erkan
Maçın Gümüş Adamı: Emre
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası: Yusuf
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Emre
Maçın Centilmeni: Çağatay