Kayadibi Gençlik İlk Yarıdan Bitirdi…

Bu akşamki maçta Heating Elemnt ve kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya geldi maça iki takımda mücadeleci bir oyunla başladı. İki takımda oyun anlamında birbirlerine üstün olmaya çalışsada Kayadibi gençlik oyun kurma ve pozisyon üretme bakımından ilk yarıda daha üstün bir görüntü sergiledi ve dakika 12 de o pozisyonlarda birine Hüseyinle cevap alarak durumu 1-0’a getirdi. Bu golde hemen sonra Heating Elements atağında Mesut topu güzel bir vuruşla filelerle buluşturdu ve eşitliği sağladı. Bu golden sonra karşı kaleye birçok şut yönlendiren Kaydibi Gençlik Hüseyinle aradaki farkı tekrar 1 ‘e çıkardı bu gole Heating elemen tin cevabı geçikmedi ve Mesut dakika 19’ topu ağlarla buluşturdu. Bu andan itibaren rakip kaleyi şut ablukasına alan Kaydibi ekibi kaleci Erenin net ve başrılı kurtarışalrı sayesinde skor üretmekte zorlandı ve Gürayın dakika 19 da attığı gol ile devreyi 3-2 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısına yine Kayadibi gençlik hızlı başaldı rakibin tam kadroyla çıkmamaları bu akşam onların daha rahat bir futbol oynamalarını sağladı ver ard arda atak geliştirerek bir çok nett pozisyon yakaladılar Kaleci çıkardığı mükemmel toplar Kayadibi ekibini daha çok hırslandırdı ve dakika 26 ve 30 da hüseyin güzel iki gole imza attı ve aradaki farkı 3 e kadar çıkarttı. Bu dakikadan sonra oyun disiplininden kopmaya ve kalesini iyi savunan kayadibi ekibi 2. yarıda rakibe net pozisyon vermedi diyebiliriz geliştirdiği atkalarda güzel şutlar yönetlselerde karşı kaleci Erenin bugün formu üst düzeydi ve farkı daha da açamayarak maçtan 5-2 lik skorla galip ayrıldılar.
Kayadibi gemçlikte kalede Güray vardı bu akşam rahat bir maç çıkaran Güray güzelde kurtarışlara imza attı. Savunmada Eren, Kudret ve Kazım vardı maç boyu iyi ve katı bir savunma sergileyen 3 lü yer yer ataklara destek de verdi. Orta alanda Bahadır ve Enes görev aldı Bahdır bu akşam uzaktan şutlarla da karşı kaleyi yokladı ve güzel bir mücadele ortaya koydu Hüseyinede güzel pozisyonlar hazırladı. Enes bu akşam sahanın en çok koşanlarından dı mücadelsi ve takımı yönlendirmesi üst düzeydi oda galibiyete büyük oranda katkı sağladı. İlerei uçta ise Hüseyin görev aldı bu akşam 4 gole imzasını atan forvet mücadelesiyle de iyi bir görüntü sergiledi.
Heating elementte kalede ilker vardı birbirinden güzel kurtarşlara imza atan yetenekli eldiven bu akşam takımını çok farklı bir mağlubiyetle sahadan ayrılmasına engel oldu diyebiliriz. Defan blogunda Mustafa engin ve Mesut vardı birbirlerinden tamamen kopuk oynuyan 3 lük rakibe çok rahat pozisyonlar verdirtti. Hücüm anlamında ise Mesut bildirmeleriyle ataklara destek verdi. Orta sahada ilter ve Mesut vardı iyi bir mücadele ortaya koyma çalışan orta saha oyuncuları rakibin hızlı ataklarına engel olamayınca oyundan düştüler. İleride ise Ufuk vardı yer yer top almak için orta sahaya kadar gelen ufuk bu akşam çok yalnızdı.
Maçın Adamı : HÜSEYİN
Maçın Gümüş Adamı: İlker
Maçın Kalecisi : İlker
Maçın Defansı: Eren
Maçın Ortasahası : Bahadır
Maçın Forveti : Hüseyin
Maçın Centilmeni: Mesut

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.