Esnaf Gücü Çıkışta…

Maçın Adamı:Recep
Maçın Golü:Egemen
Maçın Defansı:Evren
Maçın ortasahası:Egemen
Maçın Forveti:Recep
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maç Ct Esnaf Gücü takımınün başlama vuruşu ile başladı maça hızlı bir giriş yapan Esnaf Gücü ilk girdiği poziyonda Egemen ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Bu gole hemen reaksiyon gösteren Dağlılar 5.dakikada İsmailin bulduğu gol ile maça tekrar eşitliği getirdi. 8.dakikada sakatlanıp kenara gelen Ayhan Esnaf Gücünü eksik bıraktı buna rağmeb iyi oyununa devam eden Esnaf Gücü Recebin şık çalımları ile rakibi geçip golü bulması ile tekrar öne geçti. Maçta 2.kez geriye düşen Dağlılar rakibinin eksik olmasını değerlendirmek için ardarda ataklar yapmaya başladı. Nitekim dakikada 8.dakikada İsmail ve 10.dakikada Melihin attığı goller ile önce beraberliği sonra ise öne geçen Dağlılar bu dakikadan sonra skoru korumak için dengeli bir oyun sergiledi. Esnaf Gücünün geriye düşmesi ile oyuna tekrar giren Ayhan maça dengeyi getirsede 4 dakika sonrada Melihin sakatlanması ile maçta birkez daha eksik kaldı. Dağlılarda 15.dakikada İsmailin uzaktan attığı şık gol ile farkı 2’ye çıkardı. Esnaf Gücü eksik olmasına rağmen bu gole hemen karşılık vererek farkı 1’e indirdi. Dağlılar İsmail ile 1 gol daha bularak 5-3 öne geçti bu golden sonra Esnaf gücünde sakatlanan oyuncunun oyuna girmesi ile oyuna tekrar denge geldi ve 23.dakikada Recebin attığı gol ile maç 5-4 oldu. İlk yarının son dakikalarında İsmail ile bir gol daha bulan Dağlılar ilk yarıyı 6-4 üstün tamamladı.
2.yarı oldukça hızlı başladı. Esnaf Gücü farkı azaltmak için Dağlılar ise farkı arttırmak için oyuna ağırlıklarını koymak istiyolardı. Esnaf Gücü daha baskın oynarak rakip kaleye etkili ataklar yaptı. Aradıkları golü 28. dakikada Egemenun frikikten attığı gol ile farkı tekrar 1’e indirdi. Bu golden sonra beraberlik için pozisyonlar yakalasada bunları değerlendiremeyince Dağlılar takımı bunu cezalandırarak Melih ile farkı tekrar ikiye çıkardı. Bu gole hemen reaksiyon göstererek aynı dakikada Saruhan farkı 1’e indirerek skoru 7-6 yaptı. Farkı arttırmak için bastıran Dağlıların topu direkte patladı. Bu pozisyon sonrasında frikik kazanan Esnaf Gücünde Egemen aynı noktadan frikikten topu tam 90’a çakarak maça eşitliği getirdi. Bu dakikadan sonra sert müdahaleler artmaya başladı 2 takımda galibiyet için bastırdığı dakikalarda günün başarılı ismi Recep bulduğu gol ile uzun bir süreden sonra takımını öne geçirdi. 1 dakika sonra Saruhan rakibin umutlarını bitiren golü attı. Maçın son dakikalarında Recep ard arda 2 gol atarak takımını 11-7 öne ğecirdi ve takımını oldukça rahatlattı. Son dakikada Dağlılarda Melih maçın skorunu 11-8 tayin etti.
Ct Esnaf Gücü
Maça gol atarak başlasada üstünlüğünü sakatlıklardan dolayı rakibe verselerde 2.yarıdaki etkili oyunları ile net bir galibiyet alan Esnaf Gücünde kalede Tusan görev aldı. Uzaktan şutlarda oldukça etkili olan isim 6 pasın içindeki çoğu pozusyonda etkisiz kaldı. Savunmada Ayhan, Melih ve Evren 3’lüsü görev aldı. Oldukça uyumlu olan 3’lüde Ayhan yaptığı kritik müdaheleler ile dikkat çekti bir ara sakatlanıp oyundan çıksada geri dönmesini bildi. Evren maç boyunca savunmada çakılıydı ve savunmanın bel kemiğiydi. Melih ise Ayhan gibi oyunu bir ara terk etsede sonradan devam etti ve oldukça etkili oldu. Ortasahada Egemen ve Saruhan ikilisi oldukça uyumluydular. Egemen kritik dakikalardaki attığı 2 frikik golü ile dikkat çekerken Saruhan ise bir maestro gibi takımını yönetti. Forvette Recep takımının en genç üyesiydi ve maçın en etkili ismiydi galibiyetin baş mimarlarından olan genç oyuncu takımı adına sahada herşeyi yaptı. Sonraki maçlarda Ct Esnaf Gücü takımına başarılar dileriz.
Dağlılar
Maça iyi başlayıp ilk yarıyi 2 fark ile önde tamamlamalarına rağmen yenilgiden kurtulamayan takımın en büyük eksiği rakibe son darbeyi vuramamaları oldu. Kalede Barkın elinden geleni yapsada yenilgiye engel olamadı. Degamstta Erhan, Emre ve Melih 3’lüsü maç genelinde iyi olsada zaman zaman maçtan koptular. Erhan savunmada çakılı kaldı ve genelde topu defansttan uzaklaştıran isimdi. Emrede genelde savunmada çakılı kalsada zaman zaman hücuma destek verdi. Melih savunmada etkili olduğu kadar uzaktan şutlarlada oldukça etkiliydi. Orta sahada İsa ile Kadir hücumda oldukça etkiliydiler fakat savunmaya pek yardım etmediler. İsa takımı yönlendiren isimdi ve bunda oldukça başarılıydı. Kadir ise yaptığı asistler ile göz doldurdu. Forvette İsmail girdiği pozisyonları çok iyi değerlendirsede takımını yenilgiden kurtaramadı. Sonraki maçlarda Dağlılar takımına başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.