Kaostan, Özkürtün Gençlik Çıktı!

Günün ilk ve tek maçında Özkürtün Gençlik ile Kaos takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takım da temkinli bir başlangıç yaparken Kaos takımı organize bir atak İle öne geçmeyi başarırken ilk yarı başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0 Kaos takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarıya Kaos takımı savunmada başlarken Özkürtün Gençlik takımı ise neredeyse tek kale bir maç çıkarıyordu. Uzun bir süre skor değişmezken Özkürtün aradığı golü 37.dakikada bulabildi. Öne geçmeyi de başaran Özkürtün skoru korumayı başaramayınca skor bir kez daha eşitlense de Özkürtün takımı baskısına devam etti ve art arda bulduğu goller ile maçı 4-3 kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça temkinli başlayan Özkürtün Gençlik ilk yarı beklemedikleri bir gol ile geriye düşerken girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı gol bulamadı. 2.yarı baskılı başlayan ekip öne geçmeyi başardı ve maçı zor da olsa kazandı. Kalede görev alan Berat kalesinde takım arkadaşlarına oldukça güven verdi. Kurtarışları İle farkın açılmasını engelleyen Berat takımını ayakta tutan isimdi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Dursun tecrübesi ve olgunluğu İle takımına seviye atlatırken Onur ise tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırdı. Kritik müdaheleleri ile dikkat çeken Onur top hakimiyeti de çok iyiydi. İleride çok iyi bir oyun ortaya koyan ekipte Birol takımın en yetenekli ayaklarından biriydi. Tekniği ve hızı ile rakiplerini çok kolay egale eden Birol takım arkadaşlarını maç boyunca besledi. İleri uçta görev alan Ercan ise maç boyunca golü adeta koklarken rakip kaleciyi geçmekte çok zorlansa da attığı goller ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. İlk yarıyı geride tamamlamasına rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip zorlansa da maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibini tartarak başlayan Kaos takımı erken bulduğu gol İle öne geçerken ilk yarı savunmada adeta savaştılar ve ilk yarıyı önde tamamladılar. 2.yarı da oldukça direnen ekip golü yedikten sonra geriye düşse de beraberliği sağladıktan sonra tekrar geriye düştü ve sonrasında rakibini yakalayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Berkin takımının en önemli oyuncularından biriydi. Kurtarışları ile takımının umutlarını canlı tutan Berat performansı ile kendi takım arkadaşları dahil rakip ve taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı. Savunmada çok fazla zorlanan ekipte Halil savunmayı toparlayan kişiydi. Takım arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapayan Halil arkaya atılan topları süpürdü. İleride topu tutmakta zorlanan ekipte Burak takımının açılış golüne imza atarken takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve oyun görüşü ile takım arkadaşlarını besledi. İleri uçta görev alan Berkan ise maç boyunca rakip savunmayı hırpalarken takım arkadaşlarına boş alanlar yaratsa da girdiği gol pozisyonlarını sonuca bağlayamayınca skor üretemedi. İlk yarıyı önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarı dayanmaya çalışsa da rakibin baskısını bir türlü atamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ercan
Maçın Gümüş Adamı:Onur
Maçın Golü:Ercan
Maçın Kalecisi:Berkin
Maçın Savunması:Onur
Maçın Orta sahası:Bedirhan
Maçın Forveti:Ercan
Maçın Centilmeni:Dursun