Alacaat İle Ayaz Ticaret Yenişemedi!

Premier Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Ayaz Ticaret ile Alacaat takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte birbirlerini tartarak başlarken Alacaat takımı öne geçmeyi başardı. İlerleyen dakikalarda Ayaz Ticaret takımı çok iyi bir reaksiyon gösterdi ve art arda goller ile öne geçti. İlk yarıyı 2-1 Ayaz Ticaret önde tamamlarken 2.yarının başında skor eşitlendi. Kıran kırana geçen maçta ilerleyen dakikalarda karşılıklı goller olurken maçın son dakikasında Alacaat takımı penaltı kazanırken ilk penaltı atışında kaleci Yahya kurtarışa imza atsa da hakem penaltıyı tekrar kullandırttı. Fakat Yahya takımının yenilmesine izin vermeyerek tekrar atılan penaltıyı da kurtardı ve maç 4-4 berabere biterek puanlar paylaşıldı.

Alacaat
Maça temkinli başlayan Alacaat takımı erken bulduğu gol İle öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramayınca ilk yarıyı geride tamamladı. Alacaat takımı 2.yarı skoru eşitlemeyi başardı ve maçın son anlarına eşitlik ile girildi son dakikada penaltıyı gole çeviremeyince ekip 1 puana razı olurken kalede görev alan Semih kalesinde kritik kurtarışlara imza attı. Kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon gören Semih kurtarışları ile takımını ayakta tutarken savunmada zaman zaman dağılan ekipte Emre Aşık savunmanın bel kemiğiydi. Savunmayı toparlamaya çalışan Emre Aşık rakibe yaptığı yakın markaj ile rakilerini yıldırmayı başardı. İlerde topu çok iyi çeviren ekipte Emre Cengiz takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Hızı ve çevikliği ile fark yaratan Emre Cengiz 2 gole imza atarak takımının mağlubiyetini engelledi. İleri uçta görev alan Ali Rıza ise pozisyon bilgisi ve tecrübesi ile golü adeta kokladı. Son dokunuşu çok iyi olan Ali Rıza takımının önemli parçalarından biriydi. Maça golle başlayan ekip ilerleyen dakikalarda geriye düşse de galibiyeti son dakikada penaltı İle harcadılar ve 1 puana razı oldu.

Ayaz Ticaret
Maça rakibi tartarak başlasa da şok bir gol yiyerek geriye düşen Ayaz Ticaret takımı hemen toparlandı ve ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı kıran kırana bir maç olsa da son dakikalara beraberlik ile girmeyi başaran Ayaz Ticaret son dakikada penaltıya sebep olsalar da kalecileri sayesinde beraberliği kurtardılar. Kalede görev alan Yahya refleksleri ve kurtarışları İle maça damgasını vururken yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Son dakikada penaltıyı kurtarmayı başarsa da hakem penaltıyı tekrar kullandırtınca Yahya da penaltıyı tekrar kurtardı ve maçın sonucunu tayin etti. Savunmada çok sert bir oyun ortaya koyan ekipte Murat çok agresifti. Bu oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalışsa da son dakikalarda oyundan atılmaktan kurtulamadı. İleride efektif oyuncuları İle sonuca giden ekipte Osman takımının pas alışverişini gerçekleştiren isimdi. Oyun görüşü İle kilidi açan Osman klas pasları ile takım arkadaşlarını besledi. Takımın ve sahanın yıldızlarından olan Kerem ise takımını taşıyan isimdi. Bitiriciliğiyle rakibi oyundan düşürmeye çalışan Kerem attığı goller ile takımını taşırken takımı adına her şeyi yapsa da performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın Adamı:Yahya
Maçın Gümüş Adamı:Ali Rıza
Maçın Golü:Kerem
Maçın Kalecisi:Yahya
Maçın Savunması:Emre Aşık
Maçın Orta sahası:Kerem
Maçın Forveti:Ali Rıza
Maçın Centilmeni:Yunus